Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN OKÇU İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM EDİYOR

Kütahya Çamlıcaspor’da başkan değişmedi…
HASAN OKÇU ÇEYREK ASRA YÜRÜYOR…
33 yıllık kulübün 22 yıllık başkanı olan Hasan Okçu, yapılan olağan genel kurul toplantısında Kütahya Çamlıcaspor başkanlığına 12. kez seçilerek göreve devam dedi.
Kütahya Çamlıcaspor’da pandemi şartlarından dolayı yapılamayan genel kurul toplantısı 23 Mart 2021 günü gerçekleştirildi. Kulübün 33 yıllık tarihinde 22 yıldır başkan olan Hasan Okçu, güven tazeledi ve 2 yıllık yeni dönem için yeniden aynı göreve seçildi. Hasan Okçu’nun başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Ramazan Özkan, Mustafa Sorkun, Bünyamin Çapgulaş, İbrahim Özkaya, Ahmet Ceylan ve Hasan Köktürk asil üyeliklere seçildiler.

HEYECANIMIZI HİÇ KAYBETMEDİK
Kulübe başkan olduğunda 23 yaşında olduğunu hatırlatan Kulüp Başkanı Hasan Okçu:”Yıllar yıları kovaladı ve hem biz hem de kulübümüz büyüdü. Geride kalan süreçte heyecanımızı hiç kaybetmedik. Her yeni sezon bizim için yeni bir başlangıç oldu. Bu başlangıçlarda her sene gençlere en iyi hizmeti vermenin gayretinde olduk. Tabi bu başarı sadece benim değil, başlangıçtan beri beraber yürüdüğüm arkadaşlarım Mustafa Sorkun ve Ramazan Özkan’ın da büyük katkılarıyla gerçekleşti. Şimdi ise gençlere kucak açtık. Yönetimimize bazı genç arkadaşları dahil ettik. Futbolu seven, hizmet etmek isteyen gençlere kucak açmaya her zaman devam edeceğiz. Zamanı geldiğinde de bu kulübü gençlerimize teslim etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. Zaten 2 yıl önce açtığımız futbol okulumuz da bu paralelde aynı düşüncenin eseridir. “dedi.
BAL LİGİ BİZE YENİ TECRÜBELER KAZANDIRDI
2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör ligde mücadele ederek Türkiye’nin 150 takımı arasında yer aldıklarını hatırlatan Okçu:”Bölgesel lig bize büyük tecrübeler kazandırdı. Başka illerdeki takımları, tesisleri, yönetimleri ve yönetim tarzlarını inceleme fırsatımız oldu. Bu tecrübelerle kulübümüze bir tesis kazandırma noktasında önemli adımlar attık. Şu anda Çamlıca’da yıllardır antrenman sahası olarak kullandığımız alanın spor tesisi olarak tapusu çıktı. Yine edindiğimiz tecrübelerle kendi markamızla bir futbol okulu açtık. Kütahya’nın dört bir yanından gençlere hizmet vermeye başladık ancak pandemi bu anlamda bize fren attırdı. Bundan sonraki süreçte de hem takımımıza, hem de Kütahya futboluna hizmet etmeye, katkı sağlamaya devam etmek istiyoruz.”dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.