Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN KORKMAZ’LA AMATÖR FUTBOLUMUZ

A.MERMER:Hasan merhaba,çoktandır konuşmadık seninle.Önce şu play ofun son maçını sorayım.Beraberlikte yetiyordu size ama kaybettiniz Çardaklıspora.Teknik direktör Köktaş’ın olmamasının etkisi var mı sence ve sen nasıl yorumlarsın maçı?

H.KORKMAZ:Merhaba Ali abi öncelikle teşekkür ederim memleketimizin futboluna ve futbolcusuna değer verdiğiniz için. Aynen abi uzun zaman oldu sohbet etmeyeli ☺️ Son maça gelirsek evet beraberlik dahi yetiyordu bize ilk iki maçı kazanmanın güveni aynı zamanda da rahatlığı vardı bizde. Daha önceki maçlardaki nazaran biraz daha genç ve yedek ağırlıklı kadroyla çıktık.

Zaten kadromuz da sıkıntılıydı aramızdan ayrılanlar sakatlar falan vardı. Aslında maça iyi de başladık ve ilk golü de biz bulmuştuk bizim lehimize gidiyordu herşey ama kendi hatalarımızdan 2 gol yedik ve ilk yarıyı geride tamamladık. Hem gençlerin olması hem hava şartları olumsuz etkiledi bizi çünkü biz topu yere indiren pas yapan teknik kapasitesi yüksek takımız o yüzden bozulduk.

Tabi hocamızın başımızda olmaması da bir etken. Çünkü herkes de bir rahatlık söz konusu oldu. Hocamızın da yurt dışında bir takımla anlaştığı için gitmesi gerekiyordu futbolda bazen bu durumlar olabiliyor. Çardaklıyı da tebrik etmek lazım yaş ortalaması bizden fazlaca üstün bir takımdı ve dürüst olmak gerekirse bizden daha çok istediler maçı hem taraftar bazında hem oyun anlamında,ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok.Play oflardaki üç takımımıza da canı gönülden başarılar dilerim.

 

13 aralıkkorkmaz

A.MERMER:Peki,play ofa etkili başlayıp,iki galibiyet almıştınız.Önce Derbent,sonra Kuruçay galibiyetleri.O iki maç nasıldı?

H.KORKMAZ:Playoflara güzel bir başlangıç yaptık herkesin de beklediği favori gösterdiği gibi oldu. Önce Derbentsporu sonra ki hafta Kuruçaysporu yendik. Derbentsporla maç beklenildiği gibi güzel ve ortada başladı onlarda teknik kapasitesi ve tecrübeli oyuncu açısından zengin takımdı ve güzel bir golle öne geçtiler. Belki de bizim için daha zor geçecek derken ilk yarıda beraberliği bulduk ve bu bizi kendimize getirdi. Sonrasında da zaten ikinci yarı da bulduğumuz gollerle maçı 3-1 kazanmasını bildik ve play ofa moralli başladık.İkinci maç Kuruçay spor maçı ise ilk Derbentspor maçına nazaran daha kolay geçti. Kuruçayspor ilk maç mağlup olmuştu biz de galip gelmiştik biz onlara göre daha moralliydik. Ve golleri erken bulduk ilk yarı da iki farklı skoru elde ettik ve bizi daha da rahatlatmıştı ikinci yarı da da aynen devam etmiştik ve maçı 4-1 yendik. İki maç da bu şekildeydi.

 

13 aralık korkmaz ömerbey13 aralık korkmaz 11

A.MERMER:Peki Hasan,başka birşey sorayım.Amatör liglerde,futbolcularımızın,birbirleriyle ilişkileri nasıl,arkadaşlık bağları güçlü mü?Ya da ne bileyim,farklı takımlarda oynarken,aralarında geçmiş tatsızlıklar,yeni bir takımda bir araya gelince unutuluyor mu mesela?

H.KORKMAZ: Genelde tanıdığımız futbolcular olduğundan ilişkiler gayet iyi oluyor Ali abi çoğuyla ya aynı takımda ya da rakip olmuşuzdur zaten o yüzden arkadaşlık çerçevesinde ilişkiler kuvvetli oluyor. Bazen yeni gelen üniversiteli arkadaşlarla sıkıntı yaşayabiliyoruz pek tanışmadığımız için ama onlarla da zamanla iyi iliskiler kurabiliyoruz.Tatsızlık olsa bile evet dediğiniz gibi aynı takımda olunca unutuluyor futbolun güzel tarafı da bu bence zaten.

 

13 aralık korkmaz akıncılar 11

A.MERMER:Hasan aslında gençsin daha,25 di değil mi senin yaş?Kaç takımda oynadın şimdiye kadar ve kaç teknik adamla çalıştın?Sana en çok katkısı olan,teknik adam ya da adamlar kimler?

H.KORKMAZ:Yaşım 26 Ali abi evet gencim ama çok tecrübe edindik. 9-10 farklı takımlarda oynadım farklı liglerde oynadım bir çok futbolcu arkadaşım oldu ve bir çok da hocam oldu. Tabi her hocamın ayrı ayrı katkıları oldu hepsine buradan ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepsinin yeri bende ayrıdır. İlk çukurköyde A takıma beni çıkaran rahmetli İsmail Esen hocamıza buradan Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah diyorum. Bu hocamın değeri bende daha farklıdır. Ama bütün hocalarımın katkısı bende fazladır bugün ben Hasan Korkmaz olarak bilinip tanınıyorsam hepsinin de ayrı katkısı vardır be hepsinden de ayrı ayrı şeyler öğrendim.

A.MERMER:Peki hep futbol konuşuyoruz,değişiklik olsun biraz.Kitap okurmusun,en son hangi kitabı okudun?Ya da sinemaya gidebiliyormusun,en son hangi filmi izledin?

H.KORKMAZ:Ali abi çalışmadığım yerden sordun ☺️☺️ Valla ne yalan söyleyeyim uzun zamandır kitap okumuyorum aslında üniversitede falan okurdum ama sonrasında bu alışkanlığım azaldı iş hayatı evlilik hayatı falan derken. Sinemaya evet fırsat buldukça giderim en son Kurtlar Vadisi Vatan filmini izledim. Çocukluğumdan beri Kurtlar Vadisi dizisini izlerim ve severim.

 

13 aralık korkmaz ömerbey 12

A.MERMER:Hasan futbola daha uzun süre devam edersin,öyle görünüyor da.Gelecek için planların var mı,neler düşünüyorsun ilerisi için?

H.KORKMAZ:Allah nasip ederse sakatlık kaza bela vermezse uzun yıllar oynamak istiyorum. Geleceğe dair planlarımda ise futbol anlamında antrenörlük yapmak var inşallah nasip olur ve onunla ilgili çok güzel planlarım var. Futbolcu yetişmiyor diyorlar ama önce antrenörlerin yetişmesi lazım ve ben bunun için de hangi eğitim alınması gerekiyorsa almaya çalışacağım kendimi bu anlamda geliştirmek istiyorum vesonrasında ise memleketimize yararlı faydalı futbolcular yetiştirmek istiyorum bu konuda hevesim çok fazla.

A.MERMER:Hasan teşekkür ederim,keyifli sohbetti.Allah gönlüne göre versin,ilave etmek istediklerin varsa dinlerim.

H.KORKMAZ: Ali abi bende çok teşekkür ederim sizin gibi gazeteci haberci insanlarımız olduğu sürece kendimizi ifade etme açısından çok güzel birşey sizlerin değerini bilmek lazım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah herkesin hedefinden yolundan saptırmasın. Playoflarda ilçemizi temsil edecek takımlarımıza başarılar dilerim. Ve yakında 2. Amatör başlayacak bütün takımlarımıza başarılar dilerim.

A.MERMER: Sağol güzel sözlerin için tekrar.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.