Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN KORKMAZ TEPECİKSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Ali abi maçın yorumuna geçmeden önce bugün 18 mart Çanakkale destanı şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.Bir diğer güzel tarafı da bugünün anlamlaştıran ordumuzun askerlerimizin Afrini ele geçirmeleridir Allah onlardan razı olsun.

Maçın yorumuna gelecek olursak da öncelikle iki takımı da tebrik etmek lazım seyir zevki yüksek kaliteli bir maç oldu. Onların da bizim de kazanmamız gereken bir maçtı sezonun belki de final maçıydı da denilebilirdi.

 

18 mart hasan korkmaz

Çünkü onlar kazanıp liderliğe yükselmek bizim de kazanıp hem aradaki puan farkını açıp rahatlamak hem de nağmağlup serimizi devam ettirip buraya kadar tesadüfen gelmediğimizi göstermek istiyorduk.

Aslında bizim için Tepecikspor maçı geçen hafta rakip takımın sahadan çekilerek yarıda kalan Başköyspor maçında başladı o andan itibaren kafalarımız bu maçtaydı hafta içi bunun bilinciyle iyi çalıştık iyi hazırlandık yönetim futbolcular sürekli hafta içi birlikteydik kenetlenmiştik galibiyetten başka birşey düşünmüyorduk.

Biz maça kontrollü başladık onların üstümüze geleceğini biliyorduk çünkü onların galibiyetten başka çareleri yoktu. Ve beklenildiği gibi de oldu. Ama şans bizden yanaydı onlar çok kaçırdı atamayınca biz attık ve biz istediğimizi aldık.Henüz her şey bitmiş değil ama büyük bir avantaj sağladık.

Biz sezona başlarken hedefimiz namağlup şampiyon olmaktı ve bu hedef doğrultusunda yürüyoruz. Ben bütün takımlara başarılar dilerim. Bir de Ali abi bir futbolcu olarak bugün tribünlerin dolu olması hoşuma gitti keşke her maç böyle olsa.

Sonuçta futbol maçı da bir tiyatro gibidir seyircisiz maç olduğunda meziyetlerini pek fazla sergileyemezsin  Son olarak teşekkür ederim Ali abi amatör futboluna ve futbolcusuna önem verdiğin için. Tekrardan tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

 

18 mart hakan türker korkmaz

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.