Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN KORKMAZ GENÇLERGÜCÜSPORUN GOLCÜ KAPTANI

ALİ MERMER: Kaptan merhaba bu gün ben bir solukta sorayım sözümü çok uzatmadan sen yanıtla. Önce sezonun son maçı 5-0 galipdurundaydınız rakip çekildi..ne dersin maç için.Gencletgücü takımı olarak nasılsınız sezon boyu.Kendi performansın nasıldı,kaç maç oynadın kaç gol kaç asist var aklındaysa tabi.Teşekkür ederim ve ilave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.

HASAN KORKMAZ:Merhaba Ali amca öncelikle sana tekrar tekrar teşekkür ederim sezon boyunca takımları maçları takip ettin futbolcuların sesi oldun. Senin de ayağına yüreğine emeğine sağlık diyelim  Sezonun son maçı evet 5-0 öndeydik Bağlıkspora karşı ikinci yarıyı tamamlayamadık rakibimiz sahadan çekildi. Üzücü bir durum elbette ama saygı duymak gerekir.
Ali amca biz Gençlergücü olarak sezon başında çoğu insanın favori gösterdiği gibi sezona şampiyonluk parolasıyla çıktık. İyi de hazırlandık. Fikstür çekildiğinde kolay bir grup olacağını düşünmüştük ama bizim grup daha zor oldu bence şahsi görüşüm. Çekilen takımlar oldu ve onların haftasında bay geçtik yıllardır amatör olarak top oynuyorum hiç bu kadar bay haftası olduğunu hatırlamıyorum. Bir de arka arkaya denk geldi fikstür şanssızlığımı diyelim bilemedim bir futbolcu için bay haftaları çok kötü oluyor. Ne kadar idman yaparsan yap maç kondisyonunu maç oynayarak kazanabiliyorsun.

Bizim kulüp olarak en büyük dezavantajımız bu oldu. Hocamızın ilk sezonuydu antrenörlük hayatında. Takımda yeni arkadaşlar katıldı kaynaşmakta ilk yarı biraz sıkıntı yaşadık bu da maç oynayamamaktan kaynaklandı. Çardaklı maçında sıkıntı yaşadık ben ve bir abi kırmızı gördük maç tatil edildi o maç bizim için dönüm noktası oldu o maçın ardından peş peşe iki maç kaybettik. Ve toparlanıp ondan sonra 9 maç hiç kaybetmedik. Bizim kulüp olarak öncelikle göze hoş gelen bir futbol oynayıp seyircilere bunu göstermekti maça gelen insanlara bu kulüp top oynuyor dedirtmekti amacımız. Ve bunu çoğu maçta da başardığımızı düşünüyorum
Kendi performansıma gelecek olursak da Ali amca dediğim gibi baylar şahsen beni de çok etkiledi. 6 hafta bay geçirdik sezon boyunca. 1 maç yarıda kaldı ve 2 maç da cezalıydım toplamda 9 maç kafadan gitmiş oldu. Geriye kalan 9 maçta oynadım ve 19 golle sezonu kapattım.
Ali amca öncelikle süper amatörde şampiyon olan Tepeciksporu tebrik ederim Bal liginde başarılar diliyorum. Kendi ligimizde şampiyon olan Çardaklıspor ve diğer grupta şampiyon olan Göbel Gençliksporu tebrik ediyorum ve play-off’larda başarılar diliyorum. Tekrardan sana da her şey için teşekkürler Ali amca.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.