Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN KORKMAZ DEREBOYU YAĞMURLUSPOR

ALİ MERMER:Korkmaz Göbel Gençlikspora tek golle kaybettiniz nasıl geçti maç?

HASAN KORKMAZ: Ali abi beni düşünüp söz hakkı verdiğin için sana ayrıca teşekkür ederim. Öncelikle futbol konusuna girmeden önce şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim ülke olarak şu günlerde birlik beraberlik içinde olmalıyız. Rabbim milletimize devletimize ordumuza güç kuvvet versin. Maça gelecek olursak final niteliğinde bir maçtı bizim açımızdan çünkü geçen hafta da mağlup olmuştuk bu hafta kazanıp yeniden kafada olmak istiyorduk. Maça iyi de başladık ve erken dakikalarda rakip on kişi kaldı ve her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Ama hiç te beklediğimiz gibi kolay olmadı. Göbel Gençliksporu tebrik ediyorum eksik kalmalarına rağmen daha çok mücadele ettiler. Sanki on kişi kalmayıp on iki kişiymiş gibi oynadılar ve devre sonunda da golü buldular. Bu bizim tabi ister istemez moralimizi bozdu. Devre arası sakinleşip ikinci yarıya daha istekli başladık ama istediğimiz pozisyonları bulamadık zaman geçtikte de stres yapıp istediklerimizi yapamadık. Rakibimizi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı.

ALİ MERMER:Ligin ilk yarısı bitti genel olarak nasıldınız takım olarak?

HASAN KORKMAZ: Lige çok iyi bir başlangıç yaptık ve geçen haftaya kadar na mağlup geldik. Ama mağlubiyet bizi biraz sendeletti desem yeri var. Ama her şey için daha erken ligin ikinci yarısı daha çekişmeli geçecektir.

ALİ MERMER:Liderin 7 ikincinin 6 puan gerisinde 4.sırada yer alıyorsunuz ikinci yarı bir üst lige çıkma iddianız devam eder mi?

HASAN KORKMAZ:Ben liderin 6 ikincinin 5 ve üçüncüyle 4 puan fark olarak biliyorum Ali abi. Bu puan farkları kapanmayacak değil biz yeniden galibiyet serisi yapıp tekrar havamıza girmek istiyoruz. İkinci yarı daha zorlu maçlar olacaktır herkes herkesi yenebilir maçlarda. Bu tabi hava işi az hata yapan az puan kaybeden ligi götürecektir. Ben hak edenin 1.kümeye çıkacağını temenni ederim. Hemen hemen her takımda arkadaşımız dostumuz var bu güzel bir şey.Dostça centilmence sakatlıksız bir ikinci yarı temenni ediyorum. Ve diğer takımlara başarılar diliyorum.

ALİ MERMER:Fazla uzatmayayım golcü eklemek istediklerini dinlerim tabi..

HASAN KORKMAZ:Valla Ali abi diyecek başka söz yok ama şu günlerde birlik olalım birbirimizi kırmayalım rica ediyorum. Tekrardan teşekkürler Ali abi her şey için.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.