Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN KORKMAZ AMATÖR FUTBOLUMUZUN GOL ADAMI TAVŞANLI GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:Golcü merhaba ligin ilk yarısı nasıl geçti Tavşanlı Gençlik spor için?
HASAN KORKMAZ:Ali amca merhaba. Tavşanlı Gençlik Tavşanlımızın değerli büyük takımlarımızdan birisi. Hatta en köklü takım da diyebiliriz. Bu neticede aslında bu kulübün yeri bu ligler olmaması gerekiyor. Bizler de bunun için bu sene buradayız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlk yarısı açısından puansal olarak değerlendirirsek aslında 4. sıradayız puan cetvelinde ama birinciyle 3 puan ikinciyle 2 puan ve üçüncüyle de 1 puan fark var. Yani puansal olarak kötü diyemeyiz. Oyunsal olaraksa her maç üstüne koymaya çalışıyoruz. Ama daha da iyi olabilirdik. Biraz beklenenin gerisinde kaldık. Yeni takımız ilk defa birbiriyle oynayan oyuncular da mevcut. Bu da etkiledi bizi tabi. Önceki hocamızla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ama bazen futbolda herşey istediğiniz gibi gitmeyebiliyor futbolun cilvesi de bu. Sonra hoca değişikliğinden sonra takım kendi ritmini bulmaya başlamıştı derken zaten devre arası oldu ara girdi. İlk yarısı bu şekilde bitti Ali amca.

ALİ MERMER:Takım golcü, 20 golle en çok gol atan iki takımdan birisiniz. Senin performansın nasıldı, kaç gol attın, kaç maç oynadın?
HASAN KORKMAZ: Gol atmakta sıkıntı yaşamadık çok şükür. Her maç gol bulduk golsüz maçımız yok. Kendi performansıma gelince 7 maçın tamamında oynadım. Bazı maçlarda az süre buldum ama süre aldığım zaman elimden geleni yaptığımıza inanıyorum. Bazı maçlarda da farklı pozisyonlarda oynadım. 7 maçta 10 gollük bir performansım var. İnşallah ligin ikinci yarısında daha da artacaktır bu performansım. Bunun için çalışıyorum.
ALİ MERMER: Gurup nasıl sence dengeli mi takımlar?
HASAN KORKMAZ:- Ali amca gruba gelecek olursak ölüm grubu gibi nitelendirsek yanlış olmaz. Her takım her takımdan puan ya da puanlar alabiliyor bunu ligin ilk yarısındaki oynanılan 7 maçta da gördük. Böyle olması aslında bir yandan hem zorlu hem de seyir zevki yüksek maçlara sebep veriyor.

ALİ MERMER:Tavşanlı Gençlik sporda hedef ne, play of müsabakalarına kalabilecek misiniz?
HASAN KORKMAZ: En başta da dediğim gibi bu büyük camianın hedefi her zaman yüksektedir. Üst liglere çıkmaktır. Bu sene de inşallah hedefimiz bu yönde üst lige çıkmak. Bunun için de öncelikle play oflara katılmaya hak kazanmak. Hedefimiz bu yönde ve bu doğrultuda çalışıyoruz.
ALİ MERMER:) Ligin ikinci yarısı nasıl geçer sence genel olarak?
HASAN KORKMAZ: Ligin ikinci yarısı daha zor geçeceğinden eminim. Çünkü ilk yarı da gördük ki her takım birbirinden puan alabilecek güçte. Ayrıca ikinci yarıdaki maçların telafisi yok o yüzden her takım daha cesur daha güçlü olacaktır. Sabırla çalışan hakkını veren ligin sonunda hedefine ulaşacaktır.

ALİ MERMER:Benden bu kadar golcü. Teşekkürler ve başarılar ikinci yarı için. Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
HASAN KORKMAZ: Ben öncelikle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Her takımda tanıdık arkadaşlarımız hocalarımız var. Birbirimizi kırmadan üzmeden ne olursa olsun sonunda şampiyonluk da olsa yaptığımızın bir spor olduğunu ve üç ihtimalli olduğunu unutmadan maçlara çıkıp öyle oynayalım. Tribünlerdeki olaylar bir nevi azalacaktır biz futbolcular bu bilinçle sahaya çıkarsak. Bir de hakemlerimizin daha çok dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Çünkü takımlar bir hafta emek vererek fedakarlık yaparak idman yapıyor çalışıyor maça çıkıyor en ufak hataları takımların kaderleriyle oynuyorlar. Bilinçli olarak yaptıklarını asla düşünmüyorum ama dikkat etmeliler bence. Biz futbolcular da hakemlerimize yardımcı olmalıyız. Diyeceklerim bu kadar. Sohbetin için ve biz amatör futbolcuların düşüncelerini aktarmamızda yardımcı olduğun için ayıca teşekkür ederim Ali amca.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.