Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN AKÇİN TURNUVASI SONA ERDİ

Erdem Gençlikspor kulübü tarafından organize edilen Hasan Akçin turnuvası 3. gün müsabakalarının sonrasında yapılan kapanış seremonileri ile sona erdi.Kıvırmadan,eğip bükmeden peşin peşin yazalım.Son gün turnuvayı izleyemedik,zaman belkide bizim için erken saatlerdeydi,budur nedeni.
İkinci günü gene baştan sona izlemiş ve karakovada olmuştuk.Bir gün önce sporcu bigilerini alamadığımız Bozhüyükspor bilgilerini de aldık Sercan Yıldız hocadan.Toplam 14 sporcu ile katılım sağlamış Bozhüyükspor ve tamamı 2010 doğumlu.Bir de yardımcı antrenör vardı,İbrahim Erkan Dağlı.İbrahim Erkan aynı zamanda Bozuyük Vitrasporda futbol yaşamını sürdürüyor.Mevkisi stoper ve bir taraftan tahsil hayatını Eskişehir Anadolu Üniversitesinde sürdürüyor.

İlk gün konuşma fırsatını bulamadığımız Mersin Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Serkan Ünel beylede kısaca sohbet ettik.Yardımcı antrenör olarak Ertuğrul Erva ve kaleci antrenörü Mustafa Kadırhan ile birlikte gelmişler.2010 ve 2011 yaşgruplarından oluşan toplam 15 sporcuları var.
Bir ara Güney hoca ve Mersin’in iki ayrı takımından Serkan Ünel ve Bülent Ecevit Koçak ile keyifli bir muhabbetin içinde bulduk kendimizi.Üçlünün arkadaşlığı oldukça eskiye Mersin günlerine dayanıyor.
Dünde bahsetmiştik bu kez Kadir Memiş babası Ali Memiş’ide alıp gelmiş.Dedik Ali ile Çok eskiden Tunçbilek’den tanışırız.Torun Erdem Gençlikde futbol oynayınca o da geliyor peşinden.

Bakın biz sadece miniklerin futbol müsabakası diye bakmıyoruz olaya.Tavşanlı’nın tanınmasına yardımcı olan ciddi bir organizasyon.Sadece futbol müsabakaları ile de kalmıyor.Örneğin tüm sporculara belediye kültür merkezinde hacivat karagöz oyunu izletdirdiler.Örneğin sporcuları Göbel kaplıcalarına götürdüler.Bu etkinlikler Tavşanlı’ya konuk gelen sporcuların ömür boyu akıllarında kalacaktır ve tabi Tavşanlı adı da.
Hayıflandığımız bir başka konu Tavşanlı’lı sporseverseverlerin yeterli ilgiyi göstermemesidir.Bir diğer ilgi göstermeyenler amatör futbol kulüplerimizdir.Haydi çeşitli ve değişik nedenlerle turnuvaya katılmadınız makul karşılanalabilir.Bir yönetici bir teknik adam bu organizasyona neden ilgi göstermez biz anlamakta zorlanıyoruz.
Her neyse uzattıkça zülfü yare dokunacağız…

Bu organizasyona emeği geçen Güney Erdem ve Burhan Zorba ve Bülent Geren’i içtenlikle tebrik ediyoruz.Bunun yanında bu ekibe yardımcı olmaya çalışan Bünyamin Asa ve Mehmet Kaynak ve Ahmet Başer’ide kutluyortuz.Ve bir tebrikde üç gün turnuvada koşuşturan Erdem Gençliksporun kız ve erkek sporcularını da kutluyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.