Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN AKÇİN TURNUVASI 1.GÜN AKLIMIZDA KALANLAR

25 Ağustos Çrşamba günü gene karakovadaydık.Nedeni malum Erdem Gençliksporun Tavşanlı Kaymakamlığı ve Tavşanlı Belediyesi desteği ile organize ettiği minikler Hasan Akçin turnuvası.
Bu tür turnuvalara her zaman yürüyerek gideriz,ayağımıza üşenmeyiz yani.Bu kez öyle olmadı sevgili Burhan Zorba’yı aradık,kaptan gitmediyseniz daha beni de alabilir misiniz dedik.İkiletmedi Burhan kaptan,Bülent Geren ağabeyle gideceğiz ararım seni dedi.Sonra palazoğlunun orada buluştuk,benim yanımda en büyük torunum Deniz Berk’de var.Turnuvadan fotoğraflar almamıza yardım etsin diye çağırdık.Bülent Geren ve Burhan Zorba Hasan Akçin ağabeyi de almışlar.Ver elini karakova ve Fevzi Coşkun sahası.

Turnuvanın minikler için olması nedeni ile sahayı ikiye bölmüş Güney Erdem.Bir tarafa Bülent Geren sahası demiş diğer tarafa Burhan Zorba sahası.Tribünlerde Bozhüyüksporlu sporcular ve hocaları sayın Sercan Yıldız.Uzun süredir tanıyorum diyebilirim Sercan hocayı.Bir ara Güney hoca Bozhüyük’e maç için götürürken Erdem Gençliksporu bizi de götürmüştü.Tanışıklığımız o günlere dayanıyor,bir taraftan da Tavşanlı’daki her turnuvaya katılırlar.
Erdem Gençliksporun kulüp başkanı Güney Erdem’in açılış konuşması ile başladı organizasyon.Sonrasında turnuvaya adını veren sevgili Hasan Akçin ağabey kısa bir konuşma yaptı tüm katılımcılara hitaben.Sonrasında müsabakalar başladı,dediğim gibi biz fotoğraf alma işini torunumuz Deniz Berk’e havale ettik.Kendimizde gelen konuk takım teknik sorumluları ve yöneticileri ile kısa kısa görüşmeler yapı bilgi edindik.

İnegölsporun teknik sorumlusuMustafa Dinçer.20 oyuncu ile katılım sağlamışlar ve sporcularının tamaı 2010 doğumlu.
Eskişehir DSİ Bentsporun teknik sorumlusu Özcan Canberk.Bir de yöneticileri var Serhan Bircan.Toplam olarak 13 sporcu ile gelmiş DSİ Bentspor.
Mersin Başarıspor yöneticisi Hacı Holu,teknik sorumluları ise Bülent Ecevit Kocak.Bize göre oldukça güzel ismin var sayın hocam dedik.Toplam olarak 14 sporcu ile gelmiş Mersin Başarıspor.Ve oyuncular 10-11-12-13 yaşgruplarını kapsıyor.
Son olarak onuştuğumuz spor adamları Eskişehir alt yapısından Yönetici Ahmet Ayaz ve teknik sorumlusu Berkant Ongan.Toplam olarak 17 sporcu ile gelmişler ve hepsi 2010 doğumlu.

Bozhüyükspr teknik sorumlusu Sercan hoca ve Mersin B.şehir bld sorumluları ile konuşma fırsatını yakalayamadık müsabakalar sırasında.İkinci ya da üçüncü günde bu fırsatı yakalarız sanırım.
Müsabakalar devam ederken Kadir Memiş geldi.Oğlumuz Mustafa’nın iş arkadaşıdır.Zaten Kadir’in babası Ali Memiş’de benim arkadaşımdır.Kadir oğluna babasının adını koymuş Ali adaşımız yani.Ali Erdem Gençliksporda futbol oynuyor,babasının gelişi de bu yüzden.

Tribünler keyifli gibi geldi bize.Mersin’de Eskişehir’den Bozhüyük’den gelen konuklar oldukça neşeliydi.Bu tür tırnuvalar aynı zamanda Tavşanlı’mızın adının duyulmasına da vesile oluyor,bunu gözden ırak tutmamak lazım.
İlçe spor müdürlüğü görevlilerinden Ali Kaynak oralardaydı.Adaşım seni yakalamışken sorayım en iyisi dedim.Bu sahaların ismini neden ön taraflara da yazmazsınız.Tavşanlı Belediyesini işi o diyerek kestirip attı adaşımız.Ben sana daha başka bir şey de söyleyeyim o zaman dedi.Tabi ki adaşım dedik hep ben söyleyecek değilim.Bu saha var ya maçların oynandığı saha daha Milli Emlak Müdürlüğünün üstünde.Yurdumde her yerde işler ağır aksak yürür vesselam.Son olarak sevgili Güney Erdem,bu kez sağlıkçımız da var abi deyince bravo hocam dedik.
Deniz Berk erken sıkıldı dede ne zaman gidiyoruz deyip durunca,üçüncü müsabakaları beklemeden ayrıldık bu kez.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.