Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HANIMÇEŞMESPOR BAŞKANI MEHMET KALE

A.MERMER:Sevgili başkan,Hanımçeşmespor olarak bu yıl ilk kez 2. amatör ligde yer alıyorsunuz.Öncelikle çok önemli olan Yaylacıkspor maçınızı sorayım,ne söylersiniz?

M.KALE:Ben öncelikle size teşekkür ederim,böyle bir açıklama imkanına vesile olduğunuz için.Maça baktığımızda,futbola elverişli güzel bir havada maç oynadığımızı söyleyeyim önce.Her iki takımda güzel hazırlanmış,centilmence geçen güzel bir maç oldu.Hakikaten derbiye yakışan bir atmosferde geçti.Güzel goller bulduğumuzu söylememde yanlış olmaz.En keyif aldıım olayda,dediğim gibi maçın centilmence geçmesiydi,zaten böyle olması da gerekiyor.İnşallah hep böyle olur ve bütün takımların maçları da böyle olur.Bizlerin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.90 dakika rakip olabiliriz,ama 90 dakika sonunda,dostluğumuz,kardeşliğimiz,birlik ve beraberliğimiz devam etmeli.

A.MERMER:Peki ilk yarı maçları bitti.İkinci yarı için neler söyleyeceksiniz?

M.KALE:Biz Hanımçeşmesporu oluştururken,maçların başlamasına bir ay kalıncaya kadar kaygılıydık.Takımı nasıl oluştururuz,bunları nasıl bir araya getiririz diye düşünüyorduk.Sağolsun muhtarımız,Süleyman Yavuz,belediye başkanımız sayın Güler,Tavşanlı’mızın esnafı ve bazı işçi kardeşlerimizin destekleri ile bir ortam yakaladık.Bu arada Yasin Akbunar hocamızın da bu işte çok büyük katkısı var.Güzel bir ekip oluşturduk ve maya tuttu.Biz hedefimiz şampiyonluk diye çıkmadık yola.Ama maçlar bizi bu noktaya getirdi,inşallah bu şekilde devam ederiz diye düşünüyorum.

A.MERMER:Peki sayın başkan,futbolcu sağlığı ve sahalarımızdaki güvenlik konusuna nasıl bakıyorsunuz?

M.KALE:Futbolcu sağlığı konusunda,gözleyebildiğimiz ve yaşadığımız kadarı ile,arkadaşlar sağ olsun,anında müdahale etme konusunda hakikaten yeterli arkadaşlar.Tabi kırık,çıkık olayları olmadığı zaman orada müdahaleler yerinde yapılıyor.Bu konuda,görevli arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.Güvenlik konuları da güzel,orada her hangi bir aksama yok.Ancak sadece ve sadece potansiyel fazla olduğu için,sahalarımız yetersiz geliyor.Her halde onu da önümüzdeki günlerde çözülecek.Belediye başkanımızın açıklaması da var sayın vekilimiz Vural Kavuncu’nunda açıklamaları var.Çözüleceğini umuyoruz merak ve heyecanla da bekliyoruz.

A.MERMER:Taraftar konusunda takım olarak Hanımçeşmesporun sıkıntısı var gibi,pek izleyiciniz yok gibi ne dersiniz?

M.KALE:Futbolda başarı gelince,taraftar da kendi kendine oluşacaktır.Hanımçeşmespor,bir mahalle takımı,bu mahalle de Tavşanlı’mızın güzide bir mahallesi.Ben ilerleyen günlerde taraftar potansiyelimizin artacağını düşünüyorum.Ki son Yaylacıkspor maçımızdan sonra bazı taraftar arkadaşlarımız geldiler.Hocam biz bu takım için ne yapabiliriz,katkımız ne olabilir diye bizle güzel düşünceler paylaştılar.Ben bunun ilerleyen günlerde daha da çoğalacağını düşünüyorum,ki olması gereken de bu.Bu arada ben başka bir konuyu da dile getireyim.Bizim orada en büyük eksiğimiz,sporcuları bir arada tutabilmek,futolcular için soyunma odası olması gerekli ve elzem.Bu konuyu sayın belediye başkanımız Mustafa Güler ile de paylaştık.Sanırım belediye başkanımız ileride bize böyle bir yer kazandıracaktır.Böyle düşünüyoruz ve umut ediyoruz,böyle devam edecek inşallah.

 

26 şubat hanımçeşme kaptan

A.MERMER:Peki hocam benden bu kadar şimdilik,eklemek istediğiniz konu varsa buyrun dinlerim.

M.KALE:Son olarak Hanımçeşmespor-Yaylacıkspor maçı için her iki takım futolcularını kutluyorum,güzel bir maç oldu.Bizim artık,Tavşanlı kulüpleri olarak hep beraber,alt yapıdan yetişen çocukların,nasıl üst takımlara gider,nasıl oralarda başarılı olur düşüncesi içinde olmalıyız.Birlik ve beraberlik içerisinde onların yetişmesi için gayret göstermeliyiz.Sahalarımızda top oynaması için,spor yapması için kapıları ardına kadar açmalıyız.Oralardaki arkadaşlarımızın bu görevlerinde daha güzel davranması gerekir.Yani kapılar kilitli olmasın açık olsun diye düşünüyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.