Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAKAN DÖNMEZ TAVŞANLI LİNYİTSPOR SPORTİF DİREKTÖRÜ

Tavşanlı Linyitspor sportif direktörlüğüne getirilen Hakan Dönmez sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

2004 yılında ‘Futbolcu’ olarak adım attığım kulübüme,2015 yılında Altyapı Antrenörü olarak hizmet etmeye başladım.Arada küçük ayrılıklarla birlikte 2022 yılın sonuna kadar bu görevi hem çok severek, hem bir çok fedekarlıkta bulunarak devam ettirdim.Rabbime şükürler olsun ki bu süre zarfında bir çok evladımızın hayatına dokunarak onları en tepelerde görmek benim için en büyük mutluluk kaynağı oldu.
2 Ocak Pazartesi günü itibariyle yönetimimizin almış olduğu karar ile Tki Tavşanlı Linyitspor Sportif direktörü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

Öncelikle belirtmek isterim ki ; bu kulübün hakettiği yerlere geri dönebilmesi adına gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Bu şehrin beklentilerinin ne derece büyük olduğunu,içimizde hep beraber yaşadığımız o sabırsızlığı Tavşanlı’nın bir evladı olarak en iyi bilenlerinizden biriyim.Bu şehir kenetlendiğinde neleri başarabildiğini geçmişte ve geçen yıl hep birlikte gördük.Biz ‘BİR’ olduğumuz zaman aşamayacağımız engel yok.
HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE KAVUŞMAK DİLEĞİYLE
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.