Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAKAN DOĞAN VE SİNAN BOZKIR VE EMRE AKDAĞ

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçında Somaspor ile karşılaşacak olan Tavşanlı Linyitsporun etkin futbolcuları maç için düşüncelerini açıkladı:

HAKAN DOĞAN:İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hafta içi mesaimizde maça iyi hazırlandık. Bizim için önemli bir maç. Kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.

SİNAN BOZKIR:2.turda kendi evimizde Somaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Sahamızda güzel bir futbolla galip gelmek istiyoruz. Takım olarak çok iyi uyum ve bir hava yakaladık. Turu geçen tarafın biz olacağına inanıyorum. Tüm Tavşanlı halkının Çarşamba günü bizi desteklemesini istiyoruz.Bu sene hak ettiğimiz yere geleceğiz inşallah.

EMRE AKDAĞ:İlk turda çok iyi mücadele edip son dakika golüyle güçlü bir rakibi Isparta 32 sporu saf dışı bıraktık. Bu turda da adımıza şanımıza yakışır bir şekilde Somaspor karşısında yine aynı mücadelemizi vereceğiz.Bu güzide şehrin halkını taraftarımızı sadece iyi günlerde değil kötü zamanlarda da her zaman takımını desteklemeye davet ediyorum ve bu turdan da galip geleceğimizi umuyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.