Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÜRAĞAÇSPOR KARAKOVADA DAĞILDI

GÜRAĞAÇSPOR:Yavuzhan Alşan-Onur Çot-Tolga Can Harmancı-Zafer Angın-Hakan Akbaş-Enes Taha Tanrıvermiş-Veysi Aslan-Onur Ramazan Yabancı-Uğur Soylugan-Serkan Geleç- Fazlı Utku Kadıoğlu YEDEK OYUNCULAR:Ali Arslan-Mustafa Yüksek-Murat Haliskızık

Teknik sorumlu:Ercan Kuru

16 aralık üniversite

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ:Ömer Faruk Türker-İhsan Can Çınar-Metin Berk Albayrak-Oktay Doğan-Şafak Küçük Bektaş-Atakan Koç-Yunus Emre Uras-Umut Ahmet Fıçıcı-Alparslan Sarı-Hamza Akpınar-Saffet Dönmez YEDEK OYUNCULAR:Sebahattin Emre Mavi-Okan İnan-İlker Arayıcı-Halil Mercan-Tunahan Caferoğlu-Furkan Bilge- Emir Cankurt

16 aralık gürağaç 22

Gürağaçspor karakovada konuk ettiği Dumlupınar Üniversitesispora farklı mağlup oldu.90 dakika sahanın hakimi olan D.Üniversite ilk onbeş dakikada skoru 2-0 yapınca maç boyu rahat bir oyun sergiledi.

İlk yarısı 30 bitti maçın bu yarıdaki goller,10.dakikada Saffet Dönmez,15.dakikada İhsan Can Çınar ve36. dakikada Alparslan Sarı’nın ayağından geldi.

16 aralık ercan kuru

Dumlupınar Üniversitesi,68.dakikada Şafak Küçükbektaş ve 74.dakikada Yunus Emre Uras ile iki gol daha bularak maçı 5-0 kazandı.

Gürağaçspor yenilgiye rağmen 11.sıradaki yerini korudu.Ancak,12.sıradaki Kümaşspor ve 13.sıradaki Küt.Genç Shçek takımlarıda puanlarını 16 ya çıkarak Gürağaçsporla,puan farkını kapatmış oldular.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.