Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Güney Köyündeki Dereye Dökülen Çöp Tepki Çekti

Sosyal medyada hızla yayılan Domaniç ilçemizde düğünden kalan artık yemeklerin bulunduğu çöp poşetlerini traktörle dereye boşaltan kişi hakkında çevre sakinleri jandarmaya şikayette bulundu.

Traktörün arkasında yüklenen çöpler, Piknik, mesire alanından geçen dereye getirildi. Traktör römorkunda bulunan çöpleri herkesin gözü önünde çaya boşaltan sürücü daha sonra oradan ayrıldı.

Mesire alanında piknik yapanlar ise jandarma ekiplerine traktör sürücüsü hakkında şikayette bulundu.

Domaniç  Kaymakamımız Mesut Ozan YILMAZ’ın konu ile yakından ilgilendiği. Kısa sürede şahsın kimliği tespit edildiği ve kişi hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin Güney Köyü Muhtarı Kenan Çeri ise, dereye yemek atıklarının bırakılmasının olumsuz bir davranış olduğunu belirterek, “  Köyümüzde çok güzel bir mesire alanımız var. Evet, bu hafta ne yazık ki böyle bir üzücü olay yaşadık. Köyde yapılan bu hatanın bütün köye mal edilmesi bizleri çok üzdü. Ama biz bu durumu her hafta yaşıyoruz. Buraya insanlar piknik yapmaya geliyor ve büyük bir çoğunluğu burada çöplerini bırakıp gidiyor. Biz sürekli buraları temizliyoruz. Açıklamasında bulundu.

Ayrıca Muhtar Çeri, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için önlem alacaklarını ifade ederek, köye ilave çöp konteynırları da talep ettiklerini sözlerine ekledi.

Dereye yemek atıklarını bırakan şahıs ise, çok pişman olduğunu, yemekleri yakmak istemediklerini ve çöp atacak bir yer bulamadıkları için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Herkesten çok özür dilediğini bildirdi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.