Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÜLTEKİN DEMİR ŞAMPİYONUN KALECİSİ

ALİ MERMER:Gültekin önce tebrikler,Tunçbilek Belediyesporla şampiyon olup 1. amatöre çıktınız.Klasik sorumla başlayayım,sen kendini futbol yaşamını bize anlatabilir misin,nasıl başladın hangi takımlarda oynadın vs.vs.

GÜLTEKİN DEMİR:Teşekkür ederim ali abi. Ben 1989 Domanic doğumluyum futbol hayatıma 2003 yılında Linyitspor altyapısında başladım. Sonra ailevi nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Sonra 2005 yılında okul takımında kalecilik yaparken tekrar Çukurköy sporda lisansım vizelendi 2005 ve 2007 sezonuna kadar Çukurköyspor un alt yapıları ve A takımına 2.kaleci olarak çıktım 2008 de askerlik sebebimle tekrar ara verdim.

2010 sezonundan DEMİRBİLEKSPOR la 5 sezon formasını terlettim 2015-2016 sezonu ÖMERBEYSPOR da forma giydim yeni klüp ve yeni heyecandı. Ve futbulu seven gerçek kişilerle tanışmıştım 3 sezon formasını gururla terlettim ve 1 sezon GENÇLERGÜCÜN de oynadım 2 yılımda bildiğin gibi TUNÇBİLEK BLD SPORDA geçti.

21 nisan ömerbey gültekin

ALİ MERMER:Peki mutlaka futboldaki her hocana saygı gösterirsin de bende en çok emeği olan şu hocamdır diyebileceğin kimdir diye sorayım?

GÜLTEKİN DEMİR:Bu soruya cevap vermem gerçekten çok zor ali abi şimdiye kadar öyle çok saygı değer hocalarla çalıştım ki hepsinin bende yeri ayrı hepsinin bende emeği çoktur bütün hocalarımı saygı ile buradan selamlıyorum.

21 nisan gençlergücü gültekin

ALİ MERMER:Peki Tunçbilek Belediyespora ve sezona dönelim.İddialı başladınız benim bildiğim ama ligin ilk yarsı bittiğinde,grup karışıktı.Siz ikinci sırada kalmıştınız ve ilk dört takım arasında puanlar neredeyse eşit gibiydi.Nasıl geçti ligin ilk yarısı,iki galibiyet iki yenilgi?

GÜLTEKİN DEMİR:Öncelikle grubumuzda yer takımlarımıza tebrik ediyorum TUNÇBİLEK BLD SPOR sezona ocak ayından bu yana iddalı başladık ama aldığımız şansız ardı ardına aldığımız mağlubiyetlerle ağır darbe aldık. Rakiplerimizle aramızdaki fark 6 ve 4 puandı sonra seri gelen galibiyetler geldi ve puan farkı kapandı Ali abi şampiyonluk yarışından kopmadık.

21 nisan tunçbilek serkan gültekin

ALİ MERMER:Gültekin ikinci yarı gene bir ara işiniz zora girdi gibiydi.Olaylı ve yarım kalan maçınız var ikinci yarı için neler söyleyebilirsin?

GÜLTEKİN DEMİR:evet Ali abi önde olduğumuz maç yarıda 30.dk yarım kaldı.ve Göbel Gençlikspor mağlubiyeti ile matematiksel hesaplamalara kalmıştık Göbel Gençlikspor ve Balıköy Gençyurdusporun puan kaybetmeleri ve bu iki takımında birbirleri ile maç edip berabere kalmaları bize son haftalara şans doğurdu. Yani ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışması sürdü ve mutlu sona ulaşan biz olduk ve tekrardan ligimizde oynayan takımları ve futbolculara tebriklerimi ve şükranlarımı sunarım.

ALİ MERMER:Sen futbol yaşamın boyunca kaç kez şampiyonluk yaşadın nasıl hissediyor futbolcu şampiyonluk duygusunu?

GÜLTEKİN DEMİR:DEMİRBİLEKSPOR(2)ÖMERBEYSPOR VE TUNÇBİLEK BLD SPOR bu şampiyonluk hissi nasıl anlatılır bilemem Ali abi. Bence yaşanmalı bir emek veriyorsun ve emeğin hakkını almak güzel bir duygu Ali abi.

21 nisan gültekin 11

ALİ MERMER:Peki bende takıntı haline gelen soruyu da sorayım sporda şiddet sade Tavşanlı’nın sorunu da değil,çözüm nedir sporda şiddetin önlenmesinde?

GÜLTEKİN DEMİR:(Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim) önce sporcuda ve sporda ahlak olacak ahlak ve üslup oldukça sporcu ve sporda şiddete önlenebilir abi.

ALİ MERMER:Şimdi belki bilirsin ben amatör futbolda 1. amatörde oynayan futbolcuların ikinci amatörde oynamasına pek sıcak bakmıyorum.2.amatörde gençlerin oynaması gerektiğini ve yukarıdan aşağıya transferin doğru olmadığını düşünüyorum.Sen futbolcu olarak nasıl bakarsın olaya?Ve önceki soruma Atatürk’ün sözleri ile yanıt vermene de sevindim.

GÜLTEKİN DEMİR:Bu konuda bende sana katılıyorum Ali abi ama bu son zamanlarda amatör futbol öyle bir hale geldi ki herkes çıkarına bakmaya başladı. Pırlanta gibi temiz ve yetenekli gençlerimiz var ve gençlerimize de bir tavsiyem kendilerini iyi bakıp çalışıp iyi bir yerlere gelebilmek için çalışsınlar.

ALİ MERMER:Teşekkürler Gültekin benden bu kadar şimdilik eklemek istediğin varsa buyur dinlerim.

GÜLTEKİN DEMİR:Bende teşekkür ederim Ali abi söylemek ve eklemek isteyebileceğim benim şimdilik bir şey yok iyi akşamlar dilerim.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.