Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÖRKEM FIRAT DEMİR’LE AYVALISPOR

ALİ MERMER:Fırat Adana’lısın,Kütahya ve Tavşanlı ya yolun nasıl düştü diye başlayayım.

G.FIRAT AYDIN:Kütahya’yi çocukluk arkadaşlarımla birlikte kazandığımız için hep beraber burada kaldık. Tavsanlı’ya burada tanıştığım bir abim gibi gördüğüm biri vesilesiyle yolum düştü ve Ayvalıspora geldim.

ALİ MERMER:Peki futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın?

G.FIRAT AYDIN: Futbol, her erkek çocuğunun olduğu gibi bende kendimi bildim bileli top oynuyorum ve seviyorum memlekette bu işler biraz değişik Tarsussporda başladım diyebilirim…

ALİ MERMER:Ayvalıspora gelelim lige galibiyetle başladınız.Sonra peşpeşe 6 yenilgi.O maçları değerlendirebilirmisin düştük ligden diye aklınızdan geçti mi yoksa hep bir umut var mıydı içinizde?

G.FIRAT AYDIN: Her zaman içimde umut vardı çünkü hiç birseyin son anına kadar son maçımızın 90. dakikası bitmeden umutlarım bitmez kendimize de güveniyordum Allah’ın izniyle de öylede olacak…

ALİ MERMER:Son iki maçınız önce Bozbelenlilerspor ile sonra Çukurköyspor ile berabere kaldınız bu iki maç için neler söyleyebilirsin?

G.FIRAT AYDIN:Şöyle diyeyim tam bir takım olduk birbirimize alıştık. Mevkiler oturdu birbirimizi tam anladık biraz geç oldu ama mücadele azim ve hırs çok yüksek bir seviyeye geçti ve oynadığımız futboldan zevk.almaya başladım..

ALİ MERMER:Bu hafta son rakip Çardaklıspor aranızda iki puan fark var ve siz kazanmak zorundasınız.Ne olur sonuç desem ne yanıt verirsin?

G.FIRAT AYDIN:Kendimize güveniyor ve bu maçı alacağımıza inanıyorum.

ALİ MERMER:Peki ben şunu da sorayım Adana daki sporsever izleyiciler ile Tavşanlı daki izleyiciler arasında fark var mı?Hangi tarafta spor kültürü gelişmiş desem?

G.FIRAT AYDIN:Buranın futbol izleyicileri desteğe geliyor çok güzel bir ortam yaşatıyor. Ama memleketimde başka bir havası var hani spor kültürü derseniz memleketim daha iyi bana göre …

ALİ MERMER:Görkem Fırat benden bu kadar eklemek istediğin her konuyu dinlerim.Ve şimdiden başarılar sana ve takımına..Teşekkürler güzel sohbet için.

G.FIRAT AKIN:Eklemek istediğim bir şey yok teşekkür ederim…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.