Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÖBEL GENÇLİKSPOR U 19 A CEZA YAĞDI

Şimdi dostlar öncelikle kısaca Cumartesi U 19 maçlarına değinelim.Tavşanlı Linyitspor-Moymulspor maçı ve Çukurköyspor-Gençlikspor maçı mezbelelğin yeni sentetiğinde oynandı.Demirbilekspor-Akıncılarspor maçına Demirbilekspor çıkmadı.İşte biz T.Linyit maçının ilk yarısında birer bölüm izlemek için eski sentetiğe geçtik.Yalçın Sirke abi burası iptal takımlardan gelmeyen var deyince,geçtik gene yeni sentetiğe.Sevgili M.Ali Koral(DALİ) Eskişehir’den gelmiş,nerdesin abi deyince ayrıldık.

Devamında akşam iki maçın sonuçlarını veren bir haber yaptık.Bu haberde,Göbel Gençliksporunda maçı çıkmadığını yazmıştık.Anında Göbel Gençliksporun maça çıktığını veÇobanköysporla maçı oynadığı uyarısını aldık.Böyle olunca haberimi kaldırdım elbette.Yaptığım yanlışlık için,bütün ourlardan özür dilerim.

Aslında bu yazıyı yazmaktaki amacımızda,geçtiğimiz hafta oynanan,bizim izlemediğimiz ama değişik sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre,Göbel Gençlikspor-Akıncılarspor maçında çıkan olaylara değinmek.Çünkü biz bunu yazmazsak,kendimize ihanet etmiş oluruz ve öz saygımızı yitiririz.

Göbel Gençlikspor U19 takımı futbolcuları,taraftarları ile el ele verip,hakemleri bir güzel dövmüşler.Göbel Gençlik taraftarları,yardımcı hakemin,futbolcularının kafasına elindeki bayrağın sopası ile vurduktan sonra sahaya girdikleri ve hakemleri dövdüklerini söylüyorlar.Neymiş efendim futbolcu hakemin üstüne koşarak dert anlatmaya gidiyormuş.Hakeme gitmekten gitmeye fark var değil mi,topçu kimbilir nasıl koştu ki hakem korktu bir anda.

Ancak başka bilgi edindiklerimiz,hakemin futbolcuya,taraftar sahaya girdikten sonra vurduğunu söylüyor.Saha içi ana baba gününe dönmüş,kimi yakaladığı hakemi pataklamış,kimi yakalamak için sahada hakem kovalamış.Güvenlik zaafiyeti var diye zaman zaman dile getiriyoruz.Emniyet gücü olarak,stad da olan iki güvenlik görevlisi,tabiki olayları engelleyememiş.Takviye talebine de ancak iki daha ilave olunca,ortalık dönmüş savaş alanına.

Şimdi bizim pek kontak kuramadığımız kulüplerimizdendir Göbel Gençlikspor.Yöneticisini,teknik adamını,futbolcularını pek tanımayız.Öncelikle takımın yöneticilerine soralım,siz bu kulübü neden kurup,amatör liglerde boy gösteriyorsunuz?Yanıt şu,köyümüzün gençleri,kötü alışkanlıklar,edinmesinler.Düzgün ahlaklı,kişilikleri sağlam,karakterli insanlar olsun diye.Eeee bu kavganın döğüşün adam pataklamanın adını ne koyalım şimdi?Sen taraftar olarak,35-40-45 yaşındaki adam,galiz küfürler edersen,sahaya adam dövmeye girersen,o gencecik çocukların aklı bir karış havada zaten,sırf aksiyon olsun diye sizlerden daha gaddar davranır,

 

29 ekim göbel 11

Biz bu olaylara isim koyduğumuzda,vay efendim böyle mi yazılırmış,vay efendim yazdığını kendin beğendin mi,falan filan bir sürü eleştiri geliyor bize.Bu nedenle biz ad koymayalım da,soralım olayları yaratanlara ve olayları izleyenlere.Nedir o gün sahada olanlar,sizler yanıtlayın bundan sonra bende sizin yanıtladığınız şekilde yazayım.

Bu olaylar,futbol terörü mü,futbol magandalığı mı,futbol çapulculuğu mu,futbol kabadayılığı mı?Bu olayların futbola yakışır bir yanı var mı?Şu sorduğum dört soruya bir yanıt gelirse,söz bende bundan sonra,bu tip olaylarda o yanıtı yazacağım.

İşin bir başka yönü yazık olan futbolcular.Onların Moymulsporla olan maçını izlemiş ve Göbel Gençliksporun geleceği sağlam diye düşünmüştüm.Eeee bizde insanız,yanılabiliyoruz hala,beşer şaşar demişler.Göbel Gençliksporun altı oyuncusu 1o maç,bir oyuncusu 1 maç ceza almış onu da belirtmiş olayım.Kütahya ASKF ceza listesinden isimlerini de almıştım da,değmeyecek yazmaya.

 

29 ekim göbel

Son olarak ben bir Tavşanlı’lı olarak,utanarak ezilip büzülerek maçın hakemlerinden özür diliyorum.Orta hakem Gökhan Dereli,1.yardımcı hakem Ozan Beştaş ve 2. yardımcı hakem,Sezer Duran,sizlerden,Tavşanlı’lı olarak,sporsever olarak özür diliyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.