Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GERÇEK EFSANE BIRAKMALI MI…????

Aslında bu konuyu yazıp yazmamak için bayağı bir düşündüm diyebilirim sevgili dostlar.Ancak herkesin düşüncesine saygı göstermekle birlikte,her zaman ki gibi Ali sen bu konuya da maydonoz olmalısın dedim.

Biliyorsunuz,futbolumuzun içinde sıkça kullanılan efsane lafı vardır.Genellikle her hangi bir takıma yıllarını verenler için kullanılır.Bazen taraftarlar abartır konuyu,herşeyiyle sevdikleri bir sporcu olursa ona da efsane demekte beis görmezler.Neyse gene uzatmadan size gerçek bir efsaneden söz etmeliyim.

İsmail Bayram Moymulsporun kaptanı,geçtiğimiz Pazar günü takımının Bileceksporla oynadığı maçın akşamı,faal futbol hayatına son verdiğini açıkladı.Açıkcası bizde şaşırdık bu açıklamaya,kaptanın neden böyle bir karar aldığını çözemedik.Aradık da aslında kendisini ama pek konuşmadı kaptan.Bizde sıcağı sıcağına çok ısrarcı olmak istemedik,hayırlısı deyip bıraktık.Keşke

bu kararını tekrar gözden geçirebilsen diye noktaladık.

12 eylül bayram 13 12 eylül bayram

 

 

İsmail Bayram bize göre de Moymulspor taraftarlarına görede efsane lafını hak eden bir sporcu kardeşimizdir.8 yaşında Moymulspor miniklerinde formayı sırtına geçirmiş,her kategoride takımının formasını terletmiş.18 yaşına geldiğinde çoktan A takımın kaptanlık pazubandını da koluna takmış.Moymulsporla kah sevinmiş kah üzülmüş,futbol yaşamında çok teklifler almış ama bırakıp gitmeyi aklından bile geçirmemiş.Dile kolay 25 sene sonunda tamam diyor kaptan,yaş 33 oldu yerimi dolduracak çok genç arkadaşım var.Bir futbol takımın her kademesinde oynayıp 25 yıl kadroda olan bir futbolcu da elbette EFSANE denilmeyi sonuna kadar hak ediyor.

Ancak şunu söylemek isterim,kaptan aceleci davranmıştır bize göre.Biliyorum iş yaşamı zor oluyordur ama bu onun ben bırakıyorum demesine gerekçe olmamalıdır.33 yaş yaşadığımız dönemde futbolu bırakmak için erkendir hele İsmail Bayram gibi futbolcular için çok erkendir.

 

12 eylül bayram 1112 eylül bayram 12

Ben kaptan lütfen kararını yeniden gözden geçir demek istiyorum.Belki de BAL da top oynamayı hak eden futbolcuların en başında sen varsın.Moymulspor kulüp başkanı sayın İbrahim Sarızeybek ve diğer yöneticilerine ve teknik direktör sayın Erhan Sarıgöl’e de,kaptanla tekrar konuşmalarını haddim olmayarak tavsiye ediyorum.

Yazıma son verirken özellikle belirtmek istediğim bir konu Moymulspor taraftarınında kaptanın bu kararını hiç benimsemediklerini belirteyim.Taraftarlar İSMAİL BAYRAM bırakmamalı diyor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.