Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GENEL KAPTAN ALİ ATAŞ ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Tavşanlı Linyitspor genel kaptanı Ali Ataş gelecek güzel günlerden emin.Tavşanlı Linyitsporun son durumunu sorduğumuz sayın Ataş’ın düşünceleri.

Tavşanlı Linyitspor olarak bu sene şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olacak bir takım olduğumuza yürekten inandığımı söyleyerek başlayabilirim.En başta başkanımız sayın Nizamettin Düzgün ve yönetici arkadaşlarımın,bizlere olan desteği,her zaman yanımızda olmaları,şampiyonluk inancımın baş sebebidir.

 

15 eylül çetin necmi15 eylül fatih

Bunun yanında sayın Hasan Şengün gibi iyi bir teknik adamla bu sezon göreve başlamamız takımızın artısıdır.Biz hepimiz gerek yöneticiler olarak gerekse futbolcularımız olarak teknik direktörümüze inanıyor ve güveniyoruz.Hasan Şengün BAL ın önemli ve önde gelen teknik direktörlerindendir.Ayrıca kendisinin yardımcılığını yapan Hakan Aygören kaleci antrenörümüz Çetin Ünal ve kondüsyonerimiz Necmi Öksüz’de bilgi ve becerileri ile,oynadığımız ligin ağırlığını taşıyabilecek kapasitedeki teknik adamlardır.

 

15 eylül hasan15 eylül kaptan yakak

Futbolcu kadromuzu söylemeye gerek bile yok aslında,geçtiğimiz yıldan kalan kadromuza kaliteli ve futbolu bilen isimleri kattık.Tavşanlı Linyitsporla büyük başarılara imza atmış,deneyimli oyuncularımızın var olduğunu tüm taraftarlarımız biliyor.Bir Ahmet Yakak,bir Mehmet Besler,bir Hasan Yaşar’ın adını bir çırpıda söyleyebilirim.Bütün taraftarlarımızın saydığım bu isimlerin neler yapabileceğini bildiğine inanıyorum.Bütün futbolcuların isimlerini tek tek saymaya kalkmayayım en iyisi.Hepsi ayrı bir değer,hepsi ayrı bir kıymetdir.Elbette bu kadronun elimizde olması şampiyonluğa olan inancımı arttırıyor.

 

15 eylül vili31 ağustos ölçen

Tabi ki büyük Tavşanlı Linyitsporun büyük taraftarının bizlere olan desteği,şampiyonluk inancımızın bir başka yönüdür.Oynadığımız iki Ziraat Türkiye kupası maçında,taraftarımızın desteği bize güç vermiştir.Biliyorum taraftarlarımızın vermiş olduğu bu destek,bütün sezon boyunca devam edecek ve biz hep birlikte,el ele kol kola şampiyonluk coşkusunu yaşayacağız.

 

15 eylül ben nihat15 eylül tayfa

Son olarak Domaniç ve Emet bölgesinde yangın felaketine uğramış bütün hemşehrilerime kendim ve kulübüm adına geçmiş olsun diyorum.Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın.Ve yangın felaketine uğrayan bölge halkına maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bütün Tavşanlı’lılara teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.