Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

GELİŞEN SAĞLIK YÖNETİMİ KARİYERİ HAKKINDA KONFERANS

T.C. Sağlık Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik tarafından, Staj Ötesi Kariyer Webinarı programı kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ), “Gelişen Sağlık Yönetimi Kariyeri: Bugünü ve Geleceği” isimli konferans verildi.
KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sağlık Yönetimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik’in organize ettiği konferans, Kariyer ve Mezun Merkezinin düzenlediği “Staj Ötesi Kariyer Webinarı” programı kapsamında gerçekleşti.
KARİYER EĞİTİMLERİNİN DEĞİŞEN SAĞLIK PARADİGMALARI DOĞRULTUSUNDA ÖNEMİ VURGULANDI

Açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu yaptı. Rektör Kavuncu, kariyer planlamaları ile ilgili yapılan etkinliklerin önemine vurgu yaparak, “Dünya hızlı bir şekilde dönüşüyor. Kariyer planlama eğitimleri ise, küresel alanda sağlıkta değişen paradigmalar doğrultusunda sizleri bilgilendiriyor, pozisyon almanızı sağlıyor. Yeni meslekler, değişik alanlarda çalışma ortamları yaratılıyor. Kariyer programları bunlar için önemli. Bugün ise sağlığın bugünü ve yarını hakkında çok birikimli, çok değerli düşünceleri olan bir konuğumuzu ağırlıyoruz. Sağlık Bakanlığında önemli görevlerde bulunan Hüseyin Çelik Bey’i ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim.” dedi.
“KSBÜ’NÜN İLERLEYİŞİNİ TAKDİRLE İZLİYORUM

T.C. Sağlık Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik sunumuna geçmeden önce, “2018 yılında kurulan KSBÜ’nün ilerleyişini takdirle izliyorum. Bu şekilde ilerlerse, yakın zamanda üst seviyede bulunan üniversiteler listesinde olacağını düşünüyorum.” şeklinde değerlendirme yaptı. Çelik, gerçekleştirdiği sunumda; yapılabilecek proje çalışmaları, start- up girişimleri, sağlık teknolojileri vb. konularda bilgilendirme yaptı.
Program kapsamında ayrıca KUYAM Müdürü Doç. Dr. Cansu Özbayer tarafından, TÜBİTAK proje girişimleri konusunda öğrencilere bilgi verildi.
Program soru- cevap bölümünün ardından sona erdi.
Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Sağlık Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Cansu Özbayer ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.