Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Gediz Trafik Kazası 1 Ölü

Gediz ilçesinde oluşan gelen trafik kazasında ağır yaralanan Recep Akgül, (37) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Verilen bilgiye göre, Erol Aydın’ın kullandığı 43 LF 476 plakalı otomobil, Gediz OSB Bölgesi 4. kilometresinde aynı yöne giden Hüseyin Şahin yönetimindeki 43 SA 325 plakalı otomobille çarpıştı. Hatalı sollama sebebiyle meydana geldiği öğrenilen trafik kazasında her iki araç da defalarca takla attı. Kullanılamaz hale gelen otomobillerde iki sürücünün yanı sıra 43 LF 476 plakalı araçta bulunan Mehmet Akgül, Recep Akgül, Cengiz Olgun ve Emine Doğan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Gediz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan Recep Akgül (37) Gediz Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kütahya’da tedavi altına alınan Recep Akgül, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. (RB-EFE)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.