Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GAZOZUNA MAÇI KAYBETTİK

Geçtiğimiz Pazar ada stadında play-out maçı dışında son maçını oynadı Tavşanlı Linyitspor.Deyim yerindeyse tam anlamı ile gazozuna bir maçtı.Son haftaya 31 puanla ve 7.sırada girmişti takımımız ve aynı şekilde ligi tamamladı.

Açıkcası bu gazozuna maçın,özellikle ilk yarısında mükemmel futbol oynadı Tavşanlı Linyitspor.Sahada futbol adına her şeyi yapan bir takım vardı.Topa ve oyuna hükmeden,yardımlaşan,iyi pas yapan,koşan mücadele eden,şut atan bir takım.Bunun karşılığını da ilk yarıyı 2-1 önde kapatarak aldık.

9 nisan besler

İkinci yarıda ise özellikle yediğimiz beraberlik golünden sonra oyun dengelendi.80 de de Cihan Tan’ın attığı gole engel olamayınca maçı 2-3 kaybederek ayrıldı sahadan Tavşanlı Linyitspor.Tabi 90+1 de kazandığımız penaltıyı gole çevirebilmiş olsak,en azından sahadan yenilmeden ayrılmış olacaktık.Yenilmemiş olsaydık ikinci yarıda sahamızda hiç maç kaybetmemiş olacaktık.

9 nisan hoca adem

Laf olsun torba dolsun diye yazalım hadi.Kazandığımız penaltı sonrası,atışı kimin kullanacağı karambole geldi biraz.Maç sonu genel kaptan sevgili Ali Ataş’la iki çift laf ettik.Kim kardeşim bu takımın penaltıcısı diye?Abi penaltıcımız Adem Hakan dedi,demek ikinci penaltıcımız yokmuş takımda,ne diyelim başka.

Maç gazozuna olunca kimse strese girmiyor tabi.Biz de öyleydik taraftar da öyleydi.Maç öncesi teknik direktörümüz sayın Nihat Baran’la da ayak üstü lafladık.Geçirdiği rahatsızlığı çabuk atlatmış sayın Baran.Takımın başında olması da işine ciddiyetle yaklaştığının göstergesidir.Masörümüz İsmail Akar’da geçirdiği rahatsızlıktan sonra takımla birlikteydi.

9 nisan özgür hoca

Zeki Taş’la izledik maçın büyük bölümünü.Tavşanlı Linyitsporun ada daki maçlarını kaçırmaz o da.İlk yarı övgüler yağdırdı takıma da ikinci yarı kaybedince bozuldu tabi biraz Zeki.Amatör futbolcularımızdan,İsmail Batur ve Hakan Demir’lede lafladık arada.İkisi de şu an Tepeciksporda oynuyorlar.Sevgili Batur,abi ben Ali Buçan hoca geldikten sonra sadece bir gol yedim.Onu dakendi kalemize attılar zaten deyince gülüştük.Hakan Demir’ide severim,abi ikinci ligin gol kralı kimmiş diye sordu?Neereden bileyim yanıtıma,benim diye yanıt verdi Hakan 10 gol attım,hemde üç maç oynamadığım halde dedi.Kimbilir belki başka arkadaşlarına gönderme yapıyordu.

9 nisan ben zeki

Maça erken girmiştik,Şifo İsmail’in çay ocağının önünde,bir taraftar nerdeyse burnundan soluyor.Hayırdır ne oldu diye sordum,kapıdaki güvenlik denetimine takmış kafayı.Abi kollarımı kaldırdım elimde çantam şu gördüğün çanta.Her bölmesini açtırıp didik didik aradılar.Neymiş torpil vs olabilirmiş.Hayret bende uygunsuz madde olsa herkesin girdiği kapıdan mı sokmaya çalışırım,bu nasıl uygulamadır hiç de doğru değil.Tamam herkes görevini en iyi şekilde yapsın da,sıradan taraftara da anlayışlı olsunlar diye yakındı.Olur bakalım bazan böyle dedik demesine de,yakınmasında haklı gibi geldi bize.

Polis teşkilatımızın 173. yılını kutlayarak noktalayalım.

9 nisan batur hakan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.