Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

FUTBOLCU MU KÜFÜR MAKİNESİ Mİ..??

Cumartesi ehven davrandık biraz,ne de olsa karakovada ki ilk maç sonucu belli maçtı.Göbel Gençlikspor ile Başköyspor arasında oynanacaktı.İkinci yarıya yetişir kalan iki maçı izleriz diye düşünmüştük.İyi ki pek de erken gitmemişiz,Başköyspor yetersiz malzeme donanımı ve eksik kadro yüzünden sanırım çıkmamış maça.

 

17 mart yücel

Çevre yolunun oradaki benzinlikte büyük oğlumuz Nihat seslendi.Baba nereye diye,karakovaya deyince dur ben bırakırım dedi.Gerek yok falan dedik de,ya zaten işim var gel hadi deyip,attı bizi karakovaya.Gene de ilk maç olmayınca zaman epey erken olmuş oldu.Baktık Yalçın Sirke’de taşımış malzemelerini yeni sentetiğe.Tamer Kıran’da bizden önce oralardaydı,onunla birlikte ilçe spor müdürlüğünde görevli Yücel Tosun’la,daldık futbol mevzusuna.Aslında Yücel Tosun’un özellikle Tavşanlı sporu için,güzel düşünceleri iyi öngörüleri var.Kendisiyle her konuşmamızda keyif alıyoruz açıkcası.Meselemiz onu güzel bir röportaja ikna edebilmek,başardım mı kendimi iyi iş yapmış sayacağım.

 

17 mart linyit 10

Kütahyaspor ile T.Linyitspor U 17 maçını izledik.Açıkcası T.Linyitsporun gençleri pek tat vermedi bize.Özellikle ilk yarı daha tutukdular.Kütahyaspor bizim sol kanadı bayağı bi hırpaladı ve nerdeyse birbirine çok yakın dört etkin atak geliştirdi.İkisi gol oldu pozisyonların,ikisi ofsaytla kesildi.İlk yarısı 2-0 Kütahyasporun galibiyetiyle bitti maçın.İkinci yarıda iki gol daha bulup 4-0 gibi farklı bir skor oluşturdular.Ha son gollerini uzatma dakikalarının en sonunda buldular,santrası da yapılmadı bu golün.

 

17 mart sarıöz

Maçı Akıncılarspor alt yapı hocaları,Mustafa Büber,Serkan Duymuş ve Tamer Kıran’la izledik.Üçünün de ortak özelliği Fenerbahçeli olmaları.Böyle olunca hem maçı izledik hem Fenerbahçe-Galatasaray maçının muhabbetini yaptık.Tabi bu arada,Büber ve Duymuş hocalar U17 play of rakipleri Kütahyasporu iyice izleme fırsatını buldular.Bize göre U17 play of maçlarında T.Linyitsporun şansı kalmadı.Akıncılarsporun şansı devam ediyor,yurt genelinde ilimizi temsil etme şansını yakalamaları normal olacak bana göre.

 

17 mart sarıca ayhan

İkinci maç Tavşanlı-Domaniç 2. amatör ligi A grubunun maçıydı.Hanımçeşmespor ile Dağçeşmespor arasında,üst sıraları ilgilendiren önemli bir maçtı.Açıkcası özellikle ilk yarı iyi futbol oynadı Dağçeşmespor ve 2-0 lık skoru yakaladılar.İlk yarı boyunca da üstün oynadılar ama arada Hanımçeşmesporun İsmet’le iki önemli pozisyondan yararlanamadığını da belirtelim.Maçın ikinci yarısı daha dengeli oldu gibi,hatta son anlarda Dağçeşmespor fizik olarak aşağıda kaldı.Ama Hanımçeşmespor bir golden fazlasını bulamadı.Bu sonuçla puanını 18 çıkaran Dağçeşmespor lider Hanımçeşmesporla puan farkını dörde düşürdü ve bir maçı eksik.

 

17 mart daçeşme hanımçeşme

İşte Dağçeşmesporun bu galibiyetinde ellerini oğuşturup,sonuçtan hoşlanan Hüseyin Sarıca ve arkadaşı Ayhan’la beraber izledik maçı.Yaylacıkspor başkanı sonuçtan memnu olmakta haklı gibi,bay kaldıkları haftada liderle aralarındaki bir puanlık fark açılmamış oldu.Tribünlerde bir taraftan da,Gençlergücü futbolcularından Hasan Korkmaz’la muhabbet ettik.Maç izlemeye gelmiş o da,ne olur yarın maçınız Hasan dedim?Valla abi açıkcası zor maç ama güzel ve iyi futbol olan bir maç olacak bence diye yanıtladı.Sağolsun maç sonu da bizi şehir merkezine getirdi.T.Linyitsporun alt yapı sorumlularından Mehmet Erdal hocamda bu maçın ilk yarısında yanımızdaydı.Erken ayrıldı biraz,maç sonucunu merak edincede söyledik elbette neticeyi.

Şimdi gelelim şu küfürbaz futbolcu meselesine.Dağçeşmesporun kırmızı kart cezalı futbolcusu.Tribünlerde izliyor maçı ama rakip futbolculara en galiz küfürleri etmekden kaçınmıyor.Bu nasıl bir futbolcudur anlamak güç gerçekten.Yahu arkadaş,tribünlerden sana küfür edilince normal mi karşılıyorsun da,saha içindeki arkadaşlarına en galiz küfürleri edebiliyorsun?Zaten maç sonu da Hanımçeşmesporlu futbolcular kendisiyle tartıştılar bu konuyu,ama onların hiç biri bu adama küfür etmedi kötü söz söylemedi.Adını sanını biliyoruz öğrendik elbette de,değmez yazmaya.

 

17 mart tamer büber

Şimdi ben Dağçeşmespor teknik direktörü İsmail Aşar ve kulüp başkanı ve yöneticilerine seslenmek istiyorum.Oynatmayın kardeşim bu adamı takımda,bizim böyle futbolcuları izlemeye hevesimiz yok.Önce centilmen olacaksın futbol dünyasında ki herkese gereken saygıyı göstereceksin.Altı üstü Tavşanlı’da 2. amatör ligde top oynuyorsun yani ettiğin küfür ve hakaretlerle nereye varacaksın?Bırak birader sen top oynamayı falan,hatta maçlara bile gelme gerek yok….

 

17 mart ben korkmaz

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.