Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

FUTBOL FEDERASYONU TAVŞANLI’YI NAKAVT ETTİ

Biliyorsunuz BAL sezonu bittikten sonra 12 grup birincileri,karşılaşacak.Kazananlar,üçüncü lige çıkacak.Sonrasında,kaybedenler kendi arasında oynayacak ve üç takım daha üçüncü ligde oynama hakkını elde edecek.Bütün maçlar tarafsız sahalarda oynanacak.

Futbol federasyonu ilk programlamasında, 11 ve 12. grup birincileri arasında oynanacak maçın Tavşanlı Ada stadında oynanacağını açıkladı.Bizde sevindik ada stadında güzel bir maç izleriz diye.Buraya kadar her şey normal.Sonrası maalesef Tavşanlı adına kötü.

Her ne oluyorsa oluyor maç ilçemizden alınıyor.Piyasa da iki söylenti geziniyor sosyal medya aracılığı ile.İlki Gebzesporun güvenlik gerekçesi ile itiraz ettiği yolunda.İkincisi ada stadının kapasitesinin yetersiz olduğu şeklinde.

Her halukarda Tavşanlı için kötü propaganda olan bir durum oluşmuştur.Maçın yeri güvenlik nedeniyle değiştiyse anlamakta zorlanırız.Maçın yerinin değişmesini isteyen takım,kimden neden korkmuştur?Güvenliğin sağlanamayacağını nede düşünmüştür?Futbol Federasyonu,nasıl olmuş da tamam siz haklısınız deyip maçı Eskişehir’e almıştır?

İkinci durum da Tavşanlı için iç açıcı değildir.Stadın yetersiz olduğu neye göre varsayılmıştır?Bizim yetkililerimiz Tavşanlı ada stadının uluslar arası standartlarda diyorlardı bize.Bizlerde inanıyorduk elbette.Futbol Federasyonu maçın yerini değiştirmekle,hadi canım sizde ne uluslararası standardı demiştir bir anlamda.

Bir diğer merak ettiğimiz husus,Tavşanlı’da her hangi bir yetkilinin Futbol Federasyonunu protesto edip etmediğidir.Biz hiç bir platformda bu uygulamayı protesto eden kınayan bir duyum almadık.

Velhasılı kelam Futbol Federasyonu,sağ gösterip sol vurmuş veya sol gösterip sağ vurarak Tavşanlı’yı nakavt etmiştir.Bu önce maç ver sonra vazgeç maçı al uygulaması Tavşanlı’nın itibarına darbe vuran bir uygulama olmuştur.

Olan olmuştur hiç olmazsa yetkililerimiz Futbol Federasyonunu protesto etmeli,kınamalı ve TAVŞANLI’dan özür dilemeye davet etmelidir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.