Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

FETHİ DEMİRAT BİR MUHTEŞEM TAVŞANLI LİNYİTSPORLU

Ayaklarımız Kemal Zeytinoğlu caddesinde Fethi abinin dükkanına sürükledi.Ayakkabıcı Fethi abiyi hem mesleğindeki ustalığı ile hem muhteşem Tavşanlı Linyitspor taraftarlığı ile tanımayan yok gibidir desek yanlış olmaz.Sağ olsun hem çayını içtik hem T.Linyitsporu konuştuk hem geçmişten hem bugünlerden.

Üçüncü lige ne zaman çıkmıştık hatırlıyor musun diye başladı söze.Bocaladık biraz kem küm,biraz gak guk ettik.Güldü Fethi abi 27.05.2007 diye kendisi yanıtladı.Hem o zaman bende yönetimde vardım diye ekledi.Hemende bir pusula çıkarıp gösterdi,kimler yok ki yönetimde.Hüsnü Ordu.Nejat Tülek,Ekrem Seçgen,İlhan Yılmaz,Murat Eran,rahmetli Mehmet Bacaksız ve Tevfik Çoban tabi Fethi abi.Neyse hepsini yazmaya kalkmayalım şimdi.Teknik sorumlu mu tabi ki Erhan Sarıgöl.

23 temmuz demirat çakır

2007 Mayısının 27 si sonraki müthiş yıllarımızın başlangıcıydı hiç unutmam diyor Fethi abi.Hele PTT ligdeki yıllarımızın kıymetini ilçe olarak tam kavrayamayışımıza da hala hayıflanıyor,ben de öyle tabi.Fethi abi bugünlere gelelim,sence nasılız bu sezon dedim.

23 temmuz gazete küpürü

Hocamız Erhan Sarıgöl,en önemli artımız,inşallah bize eski günleri yaşatacaktır.Mehmet Besler gibi bir futbol dehamız var,umutlarımızı çoğaltan.Yönetim çalışıp çabalıyor,bilgi edindiğim kadarı ile,yapılan transferlerde kaliteli.Böyle olunca özlediğimiz başarıyı yakalamamak için bir neden yok.Tabi sevgili Fethi abinin bu konuşmaları bizim umudumuza da umut katıyor.

23 temmuz yönetim listesi

Sayın kaymakamımız Yüksel Kara,sayın belediye başkanımız Mustafa Güler’den de,şimdiye kadar verdikleri desteği artırarak sürdürmelerini de beklemekte.Bunun yanında Tavşanlı’mızın ileri gelenlerinin T.Linyitspora maddi ve manevi destek çıkmalarını da bekliyor.Genel olarak her kesimin söylediğini de tekrarlıyor.Tavşanlı olarak hepimiz el ele verip,takımımıza sahip çıkabilmeliyiz.Bunu başarabildiğimiz takdirde,Tavşanlı Linyitsporda beklediğimiz başarıyı yakalayabilecektir.

Sağol yüreğimizi ısıttın abi diye ayrıldık,muhteşem T.Linyitsporlu FETHİ DEMİRATın yanından.

23 temmuz demirat 11

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.