Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

FESTİVALİN ARDINDAN AKLIMIZA TAKILANLAR ve GEÇ KALAN TEŞEKKÜR

Uluslararası Tavşanlı 1. Yalçın Kıldıran Junior Cup güzel bitti,dün anlatmıştık.Aklımıza takılan,bir kaç konu var yazmak istedik,ama önce aklıma takılan bir fıkrayı yazmak isterim.Yanlış anlaşılmasın,niyetimiz,hiç bir kişiye ya da kuruma gönderme yapmak değil.Tapu ve Kadastro Meslek Lisesinden arkadaşlarımızın oluşturduğu bir whatsApp grubumuz var.Zaten açıkçası üye olduğumuz tek grup.Biraz muzip bir mühendis arkadaşımız var.O yollamış çok hoşuma gitti,sizlerle paylaşmak istedim.

Bizim Temel Budist olmaya karar vermiş.Temel’i Konfüçyüs’ün karşısına çıkarmışlar!Konfüçyüs ilk ders olarak”Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sakın başkasına yapma”demiş.

Temel’in gözleri,faltaşı gibi açılmış.Ne yani şimdi ben adime’yi beceremeyecekmiyim diye şaşkınlık içinde haykırmış.

Konfüçyüs oturduğu yerden ayağa fırlamış ve adamlarına bağırmış.”Atın şunu dışarı.Bin yıllık felsefenin içine etti bu herif.

29 HAZİRAN İLHAN GEREN

Festivale gelelim,biliyorsunuz saha iki bölüme ayrılmış ve bir bölümüne Ekrem Seçgen,bir bölümüne de İlhan Yılmaz adı verilmişti.Sevgili İlhan Yılmaz açılış ve kapanış günleri,ada stadındaydı.Severiz sevgili Seçgen’i iyi insandır,Tavşanlı’daki futbolun imparatorlarından biri de odur.Ama her ne hikmetse,turnuvada hiç görünmedi,Açıkcası bizim gözlerimiz aradı ve özellikle futbolun içinde olan büyük bir kesim de aradı.Organizatör arkadaşlarına en azından bir özür borçludur.

DSC_0220

Tavşanlı Linyitspor kulübü de uzak kaldı bize göre,pek ilgi göstermediler gibi.İkinci gün Yasin Karaarslan,üçüncü ve dördüncü günler İbrahim Karakaya kısa süreli de olsa göründüler.Gene bize göre hem açılış hem kapanış günlerinde,yönetim tam kadro ada stadında olmalıydı diye düşünürüz.Sevgili Erhan Sarıgöl hocanında pek ilgisini çekmemiş ki hiç görünmedi.Muhabbetimiz vardır Sarıgöl hoca ile.bu nedenle telefona sarılıp sorduk.Vallahi gerçekten çok yoğunum,saat 19.30 dan aşağı ayrilamıyorum kulüpte diye yanıtladı.Kapanış günü de Afyon’daymış.Evirip,çevirip topu bize atmayı da başardı Erhan hocam.Abi insan bir haber eder,keşke haber verseydin,gelirdim bir ara diye bitirdi.

DSC_0214

Kütahya ASKF de mesafeli durdu bize göre turnuvaya.Sadece son gün ödül törenine kısa bir süre geldiler.Gelen yetkililerin ismini dün zikretmiştik.Zaten başkanla da pek yıldızımız barışmıyor bu aralar.Gene de iyi en azından davete icabet etmişler.Hiç umursamayanlar da var.Acele yok yazacağız isimlerini tek tek.Ama önce gene Kütahya ASKF ye biraz dikkat diyelim,maç programlamasında.Ayı 29 unda yapılması gereken U 11 maçları bir gün sonraya kaydırılmış.Nedeni aynı gün TUFAD antrenör zorunlu gelişim seminerinin olması.ASKF nin maç programlaması yaparken,bu ayrıntıya dikkat etmemesini yadırgadık.Ceremesini tesis görevlisi Avni bey,salık görevlisi Niyazi bey ve bendeniz çektik.Saat 1640 sularında karakovaya mecburen de olsa indik.İlk maç torunumuz Deniz Berk’in maçı var,el mahkum yani.Her şeyi bir yana bırakın da insan hiç olmazsa görevlilere,maçların ertelendiğini haber vermez mi?

27 haziran ben bursalılar

Tavşanlı’da düzenlenen müthiş bir organizasyon il spor müdürümüzün ilgisini hiç çekmemiş.Bizce il spor müdürü Ölçen’in turnuva boyunca Tavşanlı’da olması gerekirdi.En azından ünvanı bile onu gerektiriyor.İl merkezi müdürü değil,il spor müdürü.Ivır zıvır konularda ahkam kesen,saha komiserleri dernek başkanı,Erol Karateke’nin de ilgisini çekmemiş olay.Derneklerini temsilen Ömer Atay arkadaşımız vardı.Kısaca da lafladık,özünde espirili adam Ömer Atay.İl hakem komitesi başkanı İbrahim Türkmen’de adam sende demiş gibi,İsmail Eren vardı onun yerine de.Ben burdayımne gerek var dedi İsmail Eren’de.Bizce kazın ayağı öyle değilişte. Ha az daha unutuyordum,ASKF başkan yardımcısı sevgili Celalettin Altay’da son bir göründü öylesine.Aslında sosyal olayları pek kaçırmaz Celalettin bey de,hadi mesai saatleri denk düşmemiştir diyeyim.

Aklıma takıldı,geçmişte ki turnuva ile ilgili yazılarımıza bir göz attım.Turnuvanın ismi milli futbolcumuz Yalçın Kıldıran’a teşekkürü ihmal etmişiz.Memleketlimiz olması bir şeyi değiştirmez,burada ailesi var.Ama Kocaeli’de işini gücünü bırakıp geldi,onurlandırılmasının hakkını verdi yani.Teşekkürler YalçınKıldıran ve ona destek olan kardeşi Mustafa Kıldıran ve ailesine de içtenlikle teşekkürler.

26 haziran yalçın bşkn manşet

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.