Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

FATİH KAYA KEYİFLİ

Tavşanlı Linyitsporun forvet hattındaki etkin ismi Fatih Kaya Yeşilköyspor karşısında alınan galibiyet nedeniyle keyifli.Düşüncelerini şöyle aktardı Fatih.

FATİH KAYA:Tavşanlı Linyitspor olarak,ilk maçımızda Moymulspor karşısında aldığımız galibiyet sonrası bir duraklama dönemine girmiştik.Feriköy deplasmanında ise şansız bir yenilgi almıştık.

Yeşilköyspor maçınamutlak kazanmak için çıktık,bütün takım olarak.Maçı kazandığımız için ve maçın ilk golünü atan isim olduğum içinde sevinçliyim.Sezona iyi başlamamış gibi görünsem de her geçen hafta daha iyiye gidiyorum.

 

22 ekim linyit fatih 1222 ekim linyit arap

Ben ve arkadaşlarım iyi bir takım olduğumuza inanıyoruz.Hepimizin ortak amacı,önümüzdeki maçları birer birer kazanarak yolumuza devam etmek.Bu hafta İstanbul’da Beyköy Belediyespor maçını kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz.

Olaylı maçımız sonrası,cezalı duruma düşen arkadaşlarımızın da dönüşü ile her geçen gün daha iyiye gideceğiz.Tek hedefimiz lig bitiminde,özlenen başarıya ulaşmak.Ve dediğim gibi Tavşanlı Linyitspor takımı,teknik heyeti ve yöneticileri ile el ele vererek başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.