Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ESKİ FUTBOLCULAR TAVŞANLI LİNYİTSPORU ZORA SOKUYOR

Şimdi bakınız elbette futbolcular oynadığı kulüplerdeki sözleşme şartlarında yazan alacaklarını isteme hakkına sahiptir.Buna hiç bir itirazımız yok,ancak bununda bir yolu yordamı olmalı.

Biz hiç bir futbolcunun kulüpten alacağını icra kanalı ile tahsil etme yoluna gitmesini anlayamayız.Çünkü o kulüpten alacağının büyük bölümünü zaten almışsındır.Maçlar oynanırken primde almışsındır.Sosyal tesislerinde kalmışsındır,yatacak yer parası vermemişsindir.Yemeklerin en iyisini yemişsindir beş kuruş vermemişsindir.Kamplara gitmiş en güzel otellerde konaklamışsındır.

Sonra kulüpten ayrılmışsındır aradan geçen zaman içinde kulüp maddi açıdan sıkıntılar yaşamaya başlamışdır.İşte ekmeğini yediğin kulübün bu zor günlerinde alacağın için kulübü icraya verip tahsil etmek,nankörlüğün tam kendisidir.

Tavşanlı Linyitsporda bu günlerde ekonomik açıdan zor günler geçiriyor.Bir taraftar vasıtası ile öğrendik ki,geçmişte bu takımın formasını giyip stoper oynayan M.Ö kulübü icraya vermiş ve 38.000 lira alacağını icra kanalı ile tahsil etmiş.Aslında oynadığı zamanlarda takıma pek de yararı dokunmayan M.Ö yü kınıyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.