Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERTAN VE AKTAŞ KUPA MAÇI İÇİN KONUŞTU

Kütahyaspor genel kaptanları sayın Adnan Ertan ve sayın Abdi Aktaş,Tavşanlı Linyitsporla yapacakları Ziraat Tükiye Kupası maçı için açıklamalarda bulundu.

ADNAN ERTAN:Kütahya’mızın iki güzide kulübü kupa maçı için karşı karşıya gelecek.Her ii takımda bizim takımımızdır.Ben bu maçta hiç bir şekilde gerginlik olacağına inanmıyorum.Tavşalı Linyitspor camiasının,yöneticilerin,futbolcuların ve taraftarlarının bizleri en iyi şekilde ağırlayacağını biliyorum.Nihayetinde bir futbol müsabakasıdır,Kütahya’nın köklü iki kulübünün,Ziraat Türkiye Kupa maçında,güzel ve centilmence bir maç sergileyeceklerine inanıyorum.Bu güzel maçın sonunda hak eden tarafın bir üst tura çıkmasını diliyorum.

ABDİ AKTAŞ:Hayırlısı olsun ve maç günü iyi olan ve hak eden kazansın diyerek başlayayım.Bizler zaten,diyalog halindeyiz,gerek Ali Ataş kardeşimle gerek futbolcu kardeşlerimle devamlı görüşüyorum.Biliyorsunuz ben Tavşanlı Linyitsporda 7 yıl futbol oynadım.Hatta futbol yaşamımın en güzel en şaşalı yılları orda geçti diyebilirim.Linyitsporda hala birlikte futbol oynadığım futbolcu kardeşlerim de var.Hr ii tarafın taratarlarınında sağduyulu olarak mükemmel bir maç izleyeceklerine inanıyorum.Kütahyaspor olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik diyebiliriz.Gnel kaptanıma katılıyor,güzel ve her anlamda centilmence geçecek maç sonunda iyi olanın,hak edenin bir üst turda devam etmesini diliyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.