Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN SARIGÖL’DEN AÇIKLAMA

Moymul mahallesi balıklı parkındaydık.Temel amacımız Moymulspor kulübü olağan üstü kongresini takip etmekti.T.Linyitspor teknik direktörü sayın Erhan Sarıgöl’ü de gördük.Sevgili Sarıgöl ile T.Linyitspora dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.Açık yüreklilikle konuşan sayın Sarıgöl’e teşekkür ediyoruz.Hocam bilgiler için teşekkür neler yazalım dediğimizde hocanın dedikleri şunlar oldu:

Şöyle söyleyebilirim önümüzdeki sezon için.Tavşanlı Linyitsporun yapısını,adını,kalitesini biz gayet iyi biliyoruz.Uzun yıllarımızı verdik bu takıma.Önümüzdeki yıl biz istemesek bile T.Linyitsporun  üst seviyelere,üste oynayacağına herkes emin olsun.Çünkü T.Linyitspor bir markadır ve bu marka Türkiye genelinde bilindiğinden,bu isim her zaman üste oynamak zorundadır.Bunu da bizlerle beraber inşallah başaracak güçte.Elimizden geldiğince,iyi futbolcularla,karakterli futbolcularla,yola çıkmak istiyoruz.Çok iyi analizler yaparak,irdeleyerek,iyi futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz.

Şunu söyleyebilirim,önümüzdeki yıl T.Linyitspor taraftara da keyif  verecek bir futbol oynayacak inşallah.Amacımız,iyi futbol,iyi sonuç ve şampiyonluk.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.