Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN SARIGÖL VE HÜSEYİN YEĞEN KAMPTAN HOŞNUT

Tavşanlı Linyitspor yöneticisi sayın Hüseyin Yeğen ve teknik direktör sayın Erhan Sarıgöl Afyon kampını değerlendirdiler.

HÜSEYİN YEĞEN:Biliyorsunuz 3 Eylül de başlamıştı takımımızın Afyon kampı.Takımımız açısından gayet yararlı bir kamp oldu diye düşünüyorum.Teknikdirektörümüz Erhan Sarıgöl ve yardımcıları Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu hocalarımızın nezaretinde,takımımızın lige iyi bir şekilde hazırlandığını söyleyebilirim.Hazırlık maçlarımızdaki neticelerde son maç hariç olumluydu.Aslında son Söke maçımızda da iyiydik,denk kuvvetlerin maçı oldu,şansa rakibin yüzüne güldü bence.

12 eylül emre

Son gün kampımızı,Tunçbilek belediye başkanımız,Agah Taşkın,AKP ilçe başkanımız,Nejat Tülek ve Sanayi ve Ticaret Odası başkanımız Davut Efe ziyaret ettiler.Bu ziyaret için yönetim olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.

12 eylül ben sarıgöl

ERHAN SARIGÖL:Ben en son yaptığımız Sökespor maçı ile başlayayım.Maçı kaybettik ancak benim açımdan en yararlı hazırlık maçı bu maç oldu.Hüseyin beyin dediği gibi denk kuvvetlerin maçı oldu,aslında bizde kazanabilirdik.Ancak daha önceleri de söylemiştim,hazırlık maçlarındaki sonuçları ölçü olarak almıyoruz.İşte bu nedenle Söke maçı bize en yararlısı oldu eksiklerimizi görmüş olduk.

Kamptan yarın öğlen saatlerinde ayrılacağız.Takıma bir buçuk gün izin verdik,Cumartesi günü Tunçbilek tesislerimizde toplanıp,hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.Futbolcularımızdan,Cihat Öztürk,Emre Çölgeçen,A.Hakan Ali Denizer ve Muhsin Özçiğdem’in sakatlıkları var.Onlarında tedavilerini sürdürüyoruz..

12 eylül muhsin

Önümüzdeki Pazar günü için 7. grup takımlarından Hendeksporla hazırlık maçı planlarımız arasındaydı.Ancak rakibizde bazı sıkıntılar oluşmuş,gelemeyeceklerini bildirdiler.

12 eylül tülek agah başkn

Son olarak bende,Tunçbilek belediye başkanımız Agah Taşkın,Akp ilçe başkanımız Nejat Tülek ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Davut Efe’ye teşekkürlerimi sunuyorum.Takımımızı ziyaret etmeleri,bu ziyaret esnasında,futbolcularımızla toplantı yaparak konuşmaları,hepimizin moral motivasyonunu üst seviyeye taşıyor.Ayrıca kampımızı ziyarete gelen sevgili taraftarlarımıza da bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum.

12 eylül sarıgöl taraftar

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.