Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN SARIGÖL LİDERLİK DEVAM EDECEK DİYOR

Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Erhan Sarıgöl ile,Cuma günü antrenmanında konuştuk.Sayın Sarıgöl umutlu ve inançlı.Erhan hocaya Kütahyaspor Belediye Derincespor maçı için düşüncelerini de sorduk.

Geçtiğimiz hafta,lider karşısında güzel futbol oynayarak,hem kazandık hem grup liderliğini yakaladık.Bu beni teknik heyetteki arkadaşlarımı ve futbolcularımı olumlu yönde etkiledi.Çalışmalarımız moralli olarak sürdü bütün hafta.Cumartesi günü son bir ter antrenmanı yapıp maçı bekleyeceğiz.

26 ekim ben sarıgöl

Aliağa Futbol A.Ş maçına da elbette kazanıp liderliğimizi devam ettirmek için çıkacağız.Ben genel olarak ligi maç maç düşünürüm,ama bu kez farklı.Hem ada stadındaki maçımızı hem de sonrasında deplasmanda oynayacağımız,Maltepespor maçını kazanmak istiyoruz,kazanabileceğimize de inanıyorum.

Ancak futbolda her sonucun var olduğu gerçeğini de kabul etmeliyiz.Örneğin ilk Vefa maçımızda,erken gördüğümüz kırmızı kart,bütün oyun planımızı etkilemişti.İnşallah futbol şansı bizim yanımızda olur.Bir de benim amaçlarımdan biri,sonuç ne olursa olsun,taraftarımızın oynadığımız futboldan memnun kalması.Staddan ayrılırken her sonuca rağmen başı dik ayrılması ve gelirken de acaba gene mi kaybedeceğiz korkusu olmaması.

Evet hedefimiz grup şampiyonu olmak elbette.Tavşanlı Linyitsporun her zaman için hedefi bu olmuştur zaten.Bunun için ben,Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu hocalarım ve futbolcularım elimizden gelenin en iyisini verme çabası içerisindeyiz.Elbette,kulüp başkanımız Akın Şirin ve bütün diğer yönetici arkadaşlarımızın,bizlere vermiş olduğu desteği de gözümüzden kaçırmıyoruz.

26 ekim cihat

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.