Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN SARIGÖL 2018 DÜNYAKUPASI İÇİN NELER DÜŞÜNÜYOR

Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü sayın Erhan Sarıgöl’e dünya kupası hakkında düşüncelerini ve favorisinin kim olduğunu sorduk.

Herkesin katılacağını düşündüğüm üç sürpriz sonuç var bana göre.Fgrubunda Meksika’ın Almanya’yı 1-0 yenmesi.E grubunda,Brezilya-İsviçre ve D grubunda Arjantin ve İzlanda’nı 1-1 berabere kalması.

Tabi sahada oynanan futbol ile souçların bağdaşmadığını da söyleyebilirim.Sahada güce dayalı bir futbol oynanıyor genel olarak,estetik görüntülere rastlayamıyoruz. Ve futbolcu olarak yeni isimler göremiyoruz.Çok büyük çoğunluk bütün futbolseverlerin tanıdığı isimler.

18 haziran messi

En güzel maç İspanya ile Portekiz arasındaki 3-3 lük maç oldu.Arjantin’de Messi gene penaltı kaçırdı.Beni en şaşırtan takım Almanya oldu,doğrusu hiç beğenmedim.

İtalya gibi,dünya futboluna damga vurmuş bir ülkeyi gözlerimiz arıyor.Üzüldüğüm konu,ülkemin,Türkiye’min 2018 dünya kupasında yer alamamış olmasıdır.Yakışırdık bu dünya kupasına.

Son olarak dünya kupasını almaya aday takımın Brezilya olduğunu söyleyeyim.

18 mayıs ben sarıgöl

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.