Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN SARGÖL’LE TAVŞANLI LİNYİTSPOR

17.09.2018 Pazartesi günü Tavşanlı Linyitsporun,Tunçbilek tesislerindeki antrenmanı izledik.Teknik direktörümüz sayın Erhan Sarıgöl’le,T.Linyitsporu konuştuk.

A.MERMER:Sayın hocam öncelikle Afyon kampımızı değerlendirebilir misiniz diye başlayayım?

E.SARIGÖL:Eylül’ün üçü itibarıyla Afyon’da kampımız başladı.13 ünde döndük,on günlük bir kamp süreci geçirdik.Günde iki antrenmanla çalışmalarımızı sürdürdük.Bu kamp süresinde dört tane hazırlık maçı oynama fırsatımız oldu.Takımın bu hazırlık maçlarındaki ve antrenmanlardaki performansından çok memnunum.İnşallah bu kamp döneminde geçirdiğimiz süreci,müsabakalara yansıtırsak,Tavşanlı Linyitsporun çok iyi yerlerde olacağına ve çok başarılı olacağına eminim.

17 eylül sarıgöl

Bu arada bize bu kamp fırsatını veren gerek yönetim,gerek müessemize ve herkese çok teşekkür ediyoruz.Her zaman yanımızda olan basınımıza teşekkür ediyoruz.Orada da bizi yalnız bırakmadınız çok sağ olun.Gerçekten Tavşanlı Linyitspora yakışır bir şekilde otelden de ayrıldık.Orada futbolcularımızı,sadece maç veya antrenman olarak gözlemlemedik.Sosyal yaşantı olarak da,disiplinleriyle,kılık kıyafetleri ile,yemeklerdeki davranışlarıyla,tam bir T.Linyitspor kültürünü orada yaşattık.Ve oradaki otel yönetiminden de övgü ve teşekkürle ayrıldık.Bu anlamda,bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum,hocalarım Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu’ya teşekkür ediyorum.

Gerçekten elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.İnşallah,gerek taktik,gerek teknik,gerek sosyal olarak Tavşanlı Linyitspora yakışır bir şekilde,sezonu bitirmeyi hedefliyoruz,inşallah hedefimize ulaşırız.

A.MERMER:Peki hocam Tunçbilek’deki çalışmalar için neler söyleyebilirsiniz?

E.SARIGÖL:Pazar günü ve bugün çift antrenman yaptık.Salı günü son kez çift antrenman yapacağız.Çarşamba gününden itibaren günde tek antrenman yapmaya başlayacağız.Bu antrenmanlar hep saat 15.00 da başlayacak.Bunun nedeni oynayacağımız ilk maçın saatinin 15.00 olması.Futbolcularımızın vücut anatomisinin,maçlara uyum sağlaması için bu saati seçtik.

A.MERMER:Hocam çok fazla uzatmayayım,ilk maçımız evimizde Vefa ile.T.Linyitspor ne yapacak bu maçta?

E.SARIGÖL:Aslında bu soru için çok erken demekte mümkün.Ama umutluyum ilk maçtan ve kazanacağımızı düşünüyorum.Tabi ki taraftarımızın desteği,bizler için çok önemli.Bütün taraftarlarımızı,T.Linyitspora destek olmak için Ada stadına bekliyoruz.Biz takım olarak kazanmak adına her şeyi yapacağız,bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak şunu söylemek isterim.Kaliteli bir kadromuz var ve yaş ortalamamız 23.5.Ve bu takımda bütün futbolcularımın kadroya girebilme şansı var.Aynı zamanda bütün futbolcularımın,kadroya girememe riski var.

Teşekkür ediyorum.

17 eylül cihat

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.