Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDOĞAN ÖZTÜRK TUNÇBİLEK BELEDİYESPORUN KAPTANI

ALİ MERMER:Kaptan merhaba epeydir tanışıyoruz da şöyle etraflıca konuşmadık diye aklımda kalmış.Bildiğim futbola T.Linyitspor alt yapısında başladığındır.Kendini anlatsan önce futbola nasıl başladın,oynadığın takımlar vs vs.

ERDOĞAN ÖZTÜRK:Merhaba ali abi evet abi malum işimiz gücümüzden dolayı sohbet edemedik. Evet abi ilk futbola Linyitspor alt yapısında başladım öncelikle Ali abi orta okulu bitirip futbola başladım tam 15.20 sene oldu abi. Linyitte 7.8 sene oynadıktan sonra Tunçbilek Belediye spora,Demirbilekspor,Bağlıkspor,Gürağaçspor,ve tekrar Tunçbilek Belediye spora döndüm.

ALİ MERMER:Peki hemen sorayım futboluna katkı yapan teknik adamlar kimler diye sorayım ve nasıldır kaptan Erdoğan’ın teknik adamlarla ilişkileri?

ERDOĞAN ÖZTÜRK:Öncelikle abi ben hemen hemen bir çok teknik adamla çalıştım hepsinde ayrı ayrı futboluma katkıda bulundu Linyitte Hasan Sarı hocam ,Tamer hocam, rahmetlik Zinnur hocam,Tunçbilek Belediyesporda Ekrem hocam,Ahmet hocam,Yüksel Duyum hocam,İzzet Köktaş hocam,Ahmet Saka hocam,Ali hocam,İbrahim Karakaya hocam,Bağlıksporda Mehmet Erdal hocamla,Ahmet Demiralp ve İlkay hocamla,Gürağaçsporda Ercan Kuru hocamla,Demirbileksporda Ahmet Saka hocam ve Ahmet Bal hocamla çalıştım,tekrar Tunçbilek Belediye spora geldim şimdide tekrar Ahmet saka ve İbrahim Duyum hocamla çalışıyorum. hiç biriyle bi problemim olmadı buradan sizin aracılığınızla hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

ALİ MERMER:Kaptan Tunçbilek Belediyesporla beşte beş yaparak ilk yarıyı lider bitirdiniz.14 golle en çok gol atan ve bir golle en az gol yiyen takımsınız.İlk yarıyı değerlendirsen genel olarak.

ERDOĞAN ÖZTÜRK:Evet abi lider bitirdik. Aynen abi şimdi takımlara baktığımda gerçekten kalite takımlar yani şu zayıf takım diyemeyiz bizim oynadığımız maçlarda bazı maçlarımız zor geçti zor gol bulduk onun için bence ikinci devre sürprizler olabilir.

ALİ MERMER:)İkinci yarı nasıl geçer,Tunçbilek Belediyespor açısından,hedefe kesin ulaşırız diyebilir misin?

ERDOĞAN ÖZTÜRK:Ali abi 2.yarı bence çok çekişmeli geçer çünkü bazı takım düşmemek için oynayacak bazı takım şampiyonluk için oynayacak. Onun için bence çok çekişmeli geçer. Ben takım olarak  hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Çünkü biz takım olarak inandık oynadığımız maçlarda da gol gelmeyince arkadaşlarımızın hırsından da anlayabiliriz. İnşallah sıkıntı yaşamadan hedefe ulaşırız.

ALİ MERMER:Kaptan ben teşekkür ederim keyifli sohbet için,ilave etmek istediğin varsa dinlerim tabi.

ERDOĞAN ÖZTÜRK:Ali abi tüm takımlara başarılar dilerim. Buradan sizin aracılığınızla bize desteğini esirgemeyen Tunçbilek Belediye başkanımız Mustafa Düzgün’e ve Tunçbilek Belediye spor başkanı Mustafa Soyarslan’a ve ekibine biz futbolculara maddi  ve manevi desteklerinden dolayı sizin aracılığınızla çok teşekkür ederim. Son olarak ta abi inşallah takım olarak sıkıntı yaşamadan hedefimize ulaşırız. Ali abi  bu güzel sohbet için  ben de sana teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.