Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDOĞAN HOCA İLE KUPA MAÇIMIZ VE BAL GRUBUMUZ

ALİ MERMER:Hocam Ziraat Türkiye kupası maçımızda rakip güçlüydü ama turu geçmeyi başardık,nasıldık maçta?

ERDOĞAN SARIUŞAK:İlk resmi maçımızı kupada oynadık ve hedefimiz turu geçmekti.Daha öncede söylemiştim,taraftarın coşkusu adına,yönetimin transferlerimiz hakkında ve futbolcuların özgüveni kazanması adına ve biz bu işi doğru yaptık diyebilmek adına turu geçmekti amacımız ve son dakikada olsa turu da geçtik.

Maçın ilk dakikalarında yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilsek,belki oyun daha farklı noktaya gelecekti.İlk yirmi dakika oyun üstünlüğümüzü koruduk.Sonrasında oyun dengelendi,tabi  maçın bazı bölümlerinde de oyun üstünlüğümüzü kaptırdık.Aslında bu da kendi eksiklerimizi görebilme adına elimizde done oldu.Zaman zaman bloklar arasındaki boşlukları dolduramadık.Bunu şimdilik eksiğimiz olarak görebiliriz.Hücum bölgesinde topu tutmayı başarabilsek,orta sahamız ve defansımız daha çabuk öne çıkabilecekti.Her şeye rağmen oyunu son dakikaya kadar bırakmadık.Gösterdiğimiz,direnç,coşku,arzu bizim için çok önemliydi.Son dakikada dahi olsa maçı uzatmalara götürmek bizim içinde olumlu bir olay oldu.Bundan sonraki hedefimiz,kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmektir.Velhasılı kazanmak her zaman için iyidir.

ALİ MERMER:Hocam grubumuzdaki İstanbul takımları da belli oldu ve takımlar kesinleşti,ne düşünürsünüz?

ERDOĞAN SARIUŞAK:Gruplarda ilk maçımızı kendi evimizde oynayacağız.İlk maç bizim için çok önemli,kendi sahamızda seyircimizin önünde maçı kazanarak,iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.Maçı almamızın taraftar coşkusunu daha da arttıracağına inanıyorum.Biz takımlar arasında bir ayrım yapmıyoruz,bu bağlamda sahada kendi istediklerimizi gerçekleştirerek hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz.

ALİ MERMER:Erdoğan hocam Kütahyaspor maçları,taraftarımız açısından her dönem ilgi çeken ve kazanılması istenen maçlar olmuştur.İkinci hafta deplasmanda Kütahya’dayız.Siz ne düşünürsünüz ve teşekkürler.

ERDOĞAN SARIUŞAK:Kütahyasporda kentimizin güzide kulübü.Tavşanlı Linyitspor da ilimizin bir diğer güzide kulübü.Bu iki güzide kulübün maçının fair play çerçevesi içerisinde güzel bir müsabaka oynayacağını düşünüyorum.Elbette biz her maçımızı olduğu gibi Kütahyaspor maçını da kazanmak için oynayacağız ve takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Tavşanlı Linyitspor taraftarının desteği bizim için her zaman önemlidir.Kupa maçımızdaki destekleri için bütün sporseverlere ve T.Linyitspor taraftarına teşekkür ederim hem kendim hem takımım adına.Futbol taraftarla bir başka güzeldir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.