Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDEM GENÇLİKSPORLA UŞAK’DA BİR PAZAR GÜNÜ

UŞAK YOLCULUĞU BAŞLANGIÇ

Geçtiğimiz Cumartesi,karakovada,Akıncılarspor-T.Gençlikspor U15 maçını izliyoruz.Telefon çalıyor,arayan sevgili Güney Erdem hoca.Abi yarın takımı Uşak’a götürüyoruz,gelmek istersin diye düşündüm dedi.Seve seve hocam dedik,sizler çağırırsınız da ben gelmez miyim.Tamam abi o halde hareket yarın 10.30 kulüp binasının önünden dedi.

10 eylül ben utku şerif

Sözleştiğimiz saatlere uyarız genel olarak,tam vaktinde orada olduk tabi.Zaten büyük çoğunluk gelmiş,minik sporcuların velileri de evlatlarını yolcu etme çabası içerisinde.Yolculuk hazırlıklarını el birliği ile tamamladılar.Saat 11.50 gibi başladı yolculuğumuz.Bazan soruyorlar saatleri dakika dakika yazıyorsun diye.Bakıyoruz kardeşim saate,yolculuk ve müsabakalar konusunda da küçük,küçük notlar almayı ihmal etmiyoruz.

10 eylül güney araç

Yolculuk gene Zeki Kaya yönetiminde başladı.Deneyimli kaptanla Bozuyük’ede birlikte gitmiştik.Güney  Erdem kulüp başkanı,Bülent Geren koordinatör,İbrahim Katırcı,denetleme kurulu başkanı.Kulüp yetkilileri,zaten İbrahim Katırcı Güney hocanın da kayınpederi olur.Benim bacanak Ahmet Güder’le de teyze çocuklarıdır,hısım derim bu yüzden ona.Kadir Öner,Ahmet Başer,Ufuk Anılmış,Mehmet Özdemir ve Hacer Erden sporcu velileri.Bu kez çoktu gelen veli bence.26 minik sporcu vardı aklımda kaldığı kadarı ile.Keyifli olduğu için kısaca yazmak içimden geldi yolculuğu.

10 eylül manşet

Sporcular minik olunca koltuklara üç kişi oturmak da pek sıkıntılı olmadı.Biz Şerif ve Utku ile birlikte oturduk  Uşak’a varıncaya kadar.Güney Erdem miniklere hitaben kısa bir konuşma yaptı.Sonra aynen şöyle dedi “herkes telefonları kaldırsın,en güzel hangi telefonsa onunla fotoğraf çekeceğim.”Telefonlar bayağı havaya kalkınca,verin bakalım şunları,sizi sazanlar,yol boyu telefon yok.Herkes birbiriyle konuşup basit oyunlar oynasın.Hoşumuza da gitti açıkcası,bizde Şerif ve Utku ile bom oynadık.19 rakamına gelince bom diyerek çabuk havlu attı Utku.

10 eylül ben güney çavdar

Bülen Geren’le amatör futbolumuz,alt yapı ve T.Linyitsporu kapsayan zevkli bir sohbet ettik.Bülent Geren,aynı zamanda Kütahya TUFAD da yöneticilik yapıyor.Hacer Erden oğlu Gökay’la hemen önümüzde oturuyor.Güney hoca,abi Gökay Domaniç’ten geliyor,fedakarlık yapıyor,bu nedenle kaptan yaptık dedi.Şerif ve Utku ikisi birden atıldı,bizde fedakarlık yapıyoruz diye.Oturun bakalım hele,susun siz diye noktaladı.

10 eylül çavdarhisar güney ben toplu

ÇAVDARHİSAR VE AİZANOİ

sAAT 12.30 gibi Çavdarhisar’daydık.Önceden planlanmış,bütün sporcular daha doğrusu bütün kafile,AİZANOİ antik kentini gezdik.Geçmişte gitmişliğimiz var ama uzun yıllardır gitmemiştik,bizim içinde güzel oldu.Erdem Gençlikspor,bu tür kültürel faaliyetleri de ihmal etmiyor doğrusu.Çocukların kültürel gelişimlerine karınca kararınca katkı sağlıyorlar hatta daha fazlasını da.Yarım saat süren antik kent gezisinden sonra son hareket.Kek ve çocuklara meyveli süt ikramı.14.30 da Uşak’taydık.

10 eylül geren faruk

MÜSABAKALAR VE İZLENİMLERİMİZ

Utaş Uşakspor antrenman tesislerine geldiğimizde rakip sahadaydı.Onların minik sporcularının velilerinden oluşan bir izleyici topluluğu da saha kenarlarında.Küçük bir ayrıntı belki ama,tribün yok antrenman tesislerinin kenarında.Sporcular soyunma odasına gitti doğruca,son hazırlıklarını yapacaklar.Başlarında Kadir Öner ve Ufuk Anılmış,zaten müsabakalarda hakemlik de yaptı Ufuk Anılmış.

10 eylül bayram aydın.

Biz tesislere doğru göz attık derdimiz çay.Göz aşinası olduğumuz görevli arkadaş,hoş geldin Ali bey dedi.Hoş bulduk ama tanıyorum da tam toparlayamadım demek zorunda kaldık.Bayram Aydın ben dedi,iki sene önce Tavşanlı’ya U16 müsabakalarına gelmiştik.Öyle deyince hatırladık ve Bayram Aydın arkadaşımız,kaldığımız zaman içerisinde yakın ilgisini esirgemedi bizlerden.Teşekkür etmek boynumuzun borcu hepimiz adına tabi.

10 eylül üstün yücel

Bülent Geren hocam Uşak TUFAD başkanıyla tanışıyormuş.Onu aradı,Faruk Kurt,ikili ilişkiler önemli.Faruk başkan çok geçmeden geldi.Bizde tanışmış olduk ve Bülent Geren ile koyu bir sohbete daldılar.Faruk Kurt başkanda müsabakalar boyunca ayrılmadı yanımızdan.Utaş Uşakspor alt yapı sorumlusu Üstün Yücel hocam da gelmiş.Bayram Aydın özellikle tanıştırdı.Kısa da olsa sohbet ettik amatör spor ve alt yapı üzerine.Alt yapı da kaç hocanız var soruma 10 yanıtını aldım.Hoca sayısının çokluğu alt yapıya verilen önemi gösteriyor bizce.

10 eylül sena

Minik sporcuların müsabakaları da oldukça keyifli ve centilmence geçti.Açıkcası bizim Erdem Gençlikspor sporcularımız yol yorgunluğunu hissettiler de diyebilirim.Bir de özellikle ilk oynanan maçta,futbolcuların yaş durumu pek uyuşmadı gibi geldi.Utaş Uşaksporda üç futbolcu fizik olarak çok üstün kaldı.Sanırım 5 ya da altı güzel maç oynadı çocuklar.Arada oynadıkları sahanın bölümlerini de değiştirmeyi ihmal etmediler.

10 eylül emir

VE DÖNÜŞ

17.15 e geldiğinde saat dönüş hazırlıkları başladı.Vedalaşmalar ve araca binip yola çıkma.Yolculuk ve müsabakalar özellikle sporcuları acıktırmıştı.Laf aramızda biz de acıkmıştık.Kumanyalar hazırlanmıştı zaten,bir benzinlikte yemek molası.Restoran kapalı ama sıkıntı yok hep birlikte yayıldık tam anlamıyla.Çocuklarla neşeli bir akşam yemeğini biz de yedik tabi.

10 eylül yemek molası

AHMET BAŞER’İ ÖRENCİKTE UNUTTUK EMİRHAN’DAN İSTİKLAL MARŞI

Ha şunu söyleyeyim,dönüş başladığında Emirhan,geldi bizim yerimize balta oldu iyi mi?Burası benim dedim,yok bu sefer ben oturacağım deyince boynumuzu büktük.İmdadımıza Güney hoca yetişti,bu kez Sena’nın yanında yer bulduk.Akşam yemeğinden sonra baktım,bizim Kadir Güner’in torunu Emir göz koymuş yerimize,burası benim dedim iyice minik Emir,tamam dede deyip uzatmadı.

10 eylül ben sena

Örencik’te ihtiyaç molası zorunluydu ve öyle oldu.Herkes ihtiyacını gördü ve hareket,Güney hoca sade sp0rcuları saymışAhmet Başer hoca kalmış Örencik’te bereket cep telefonu var.Çok uzaklaşmadan döndük,oğlu Mustafa’ya herkes dedi oğlum insan babam yok demez mi diye.Sena futbolu çok seven bir çocuğumuz,başından beri tanıyorum.Bir daha ki yolculukta yastık getireceğim Ali amca dedi.Hem rahat ederim hem uyuya uyuya giderim.Güldüm valla haklısın Sena dedim.

Ve en çok hoşumuza giden olay,Güney Erdem hocanın önderliğinde İzmir marşını söyledik.Erik dalından sonra ki yolculukların favori parçasıydı hep.İzmir marşını duymak harikaydı.Belki daha harikası da var,yerimize balta olan Emirhan,Atatürk’ün GENÇLİĞE HİTABESİNİ okumaya başladı.Tam ezberleyememiş gibiydi,yardımcı olduk beraber tamamladık.Ben ilk okul yıllarımdan beri ezbere bilirim,Atatürk’ün gençliğe hitabesini.Ve Emirhan İstiklal Marşımızı okumaya başladı.10 kıtayı ezberinden okudu Emirhan,gururlandım bende açıkcası.Biliyorsunuz istiklal marşımız,dörder dizeli on kıtadan oluşur,sadece swon kıtası beş dizelidir.

10 eylül güney

Saat 21. 00 dolaylarında Tavşanlı’da kulübün önündeydik.Keyifli,neşeli ve güzel bir Pazar günü geçirdik.Başta Erdem Gençlikspor yöneticilerine,yol arkadaşlarımıza ve minik sporculara ayrı ayrı teşekkür ederim.

10 eylül geren faruk 22

 

 

 

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.