Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDEM GENÇLİKLE BOZUYÜK

Geçtiğimiz Cumartesi günü gene Erdem Gençliksporla keyifli bir Bozuyük deplasmanındaydık.Sağ olsunlar takımla birlikte bizi de davet edince bizde memnuyetle aralarına katılıyoruz.

Sabah 08.30 da hazır olduk kulüp binasının önünde.Takım yönetici ve teknik adamlar zaten hazır.Çocuklarını yolcu etmeye gelen velilerde öyle.Güney Erdem,Burhan Zorba ve Burhan Sezer yönetici ve teknik adamlar.İbrahim Katırcı torun peşinde ki bir taraftan da Güney hocamın kayınpederi olur.Öğretmen Ahmet Baser arkadaşımızda oğlu Mustafa’yı yalnız bırakmamış.Deneyimli bir kaptan şöfor Zeki Kaya.Kaptan aynı zamanda Akıncılarsporda yöneticilik yapıyor.

 

20180811_083659

08.40 da başlayan yolculuk keyifli geçti.Yanımızda Gökalp var,yan tarafımızda takımın prensesleri.Sena ve Sara.Bütün çocuklar neşeli ve Güney ve Burhan hocalarla keyifli ve espirili diyalogları var.Bir taraftanda sabırsız gibiler,Seyitömer’e geldiğimizde geldikmi çığlıkları yükseldi arabada.

Saat 10.40 da Bozuyük’deydik tesislerin önünde.Bozuyük Belediye İdmanyurdu alt yapı teknik adamı Sercan Yıldız ve sporcular karşıladı bizimleri.Her iki takımın minik sporcuları çabuk kaynaştı birbirine.

 

20180811_110627

Her iki yarı sahada aynı anda maç yaptı çocuklar.Yaş gruplarına göre değişik olarak bütün futbolculara şans veriyorlar.Maçların hakemliğini Bozuyük Belediye İdmanyurdunun iki futbolcusu yaptı.Bu tür maçlarda skor pek ilgilendirmiyor bizi biliyorsunuz.Ama bu kez izlediğimde Erdem Gençlikspor benim izlediğim bölümde epeyce gol attı.Futbola ilk kez başlayan çocukların gelişme gösterdiğini ben bile gözlemleyebiliyorum.Maçta bir ara sanırım Gökalp’tı ayakkabısının bağları çözülmüş.Kenardan hem Burhan Zorba hem Burhan Sezer baģırıyor.Oğlum gel ayakkabını bağlayalım diye.Çocuğun aklı oyunda neden sonra duydu geldi de Burhan Sezer eğilip bağladı kramponları.

13.10 da bitti maçlar ve 13.30 ayrıldık tesislerden.Yolda öğlen yemeği kumanyalarını aldı Güney hoca.Yemek nerede yenilecek diye düşünürken ben.Araç Söğüt istikametine dönmüştü bile.Söğüt’de Ertuğrul Gazi türbesinin yeşil alanında maç sonu yemeği.Ve çocukların ve hepimizin Ertuğrul Gazi türbesi içinde ziyaret ve gezintimiz.

İşin en güzel yönlerinden biri bu elbette.Çocuklara sporun dışında gereken yerlerde bilgi ve kültürlerinin gelişmesi yolunda da katkı sağlıyor Erdem Gençlikspor kulübü.

Saat 15.50 gibi ayrıldık Söğüt’den.Tavşanlı’ya 18 gibi indik.Bizim için gerçekten güzel ve keyifli gün oldu,Erdem Gençliksporla Bozuyük’de geçirdiğimiz Cumartesi.

 

20180811_115459

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.