Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

ERDAL KARDEŞLER İLE ARİFAĞA CAMİ BAHÇESİNDE

Adamın biri çarşıda dolaşırken,bir dükkanın vitrininde harika bir saat görür.İçeri girip sorar saatin fiatını,satılık değil yanıtını alır.Madem satılık değil değil,neden vitrinde o halde diye ısrarcı olur.Ben sünnetçiyim kardeşim,burası saatçi dükkanı değil der dükkan sahibi.Madem öyle neden vitrine saat koydunuz diye üsteler vatandaş.Ne koysaydım yani diye yanıtlar dükkan sahibi.

Sadece biraz tebessüm olsun diye yazdık,herhangi bir kişi ya da kuruma gönderme yapmak gibi bir niyetimiz yok.Lastik gibi uzatıp sağa sola çekmeyelim diyeyim,peşin peşin.

Perşembe artık eve gitme zamanı diye yavaş yavaş evin yolunu tutacağız.Arifağa caminin bahçesinde,Mehmet Erdal ve ağabeyi Erhan Erdal ilişti uzaktan gözümüze.Zaten bu sezon,Tunçbilek Belediyesporun teknik direktörlüğünü yapacak Mehmet Erdal’la konuşabilmek derdindeyiz.Damladık hemen yanlarına.Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetişme amatör futbolcularımız,Alper Enes Kahraman,Mustafa Münir Türkmen ve Mustafa Ordu,hep birlikte oturuyorlar.

Hocam transfer kulisi mi diye daldık söze.Mehmet Erdal yok abi alakası,gençler malum benim eski futbolcular,muhabbet ediyoruz yanıtını aldık.Sonra bayağı bir keyifli muhabbete daldık Erdal kardeşler ve gençlerle.Daha doğrusu,gençler öyle çok konuşmuyorlar,dinlemekle yetiniyorlar.

Sonrasında Tunçbilek Belediyespor başkanı Mustafa Soyarslan’da geldi.Futbol muhabbeti benim hoşuma gittim açıkcası.Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş derken,söz bir ara İbrahim Zeytin’e de geldi.Hepsi Zeytin’ci ve İbrahim’den sitayişle bahsediyorlar.Olsun dedik biz kendi düşüncelerimizin arkasındayız.

Başkan Mustafa Soyarslan’ın Tunçbilek Belediyespor kulübü tesisleri için müthiş bir projesi var aklında.Hayata geçirebilirse mükemmel bir iş yapmış olur diye aklımızdan geçirdik.Bekleyip göreceğiz tabi.

Biz bu sezon Mehmet Erdal’ın Tunçbilek Belediyespor ile süper amatör lige renk katacağına inanıyoruz.Mehmet Erdal ilkelerinden taviz vermeyen teknik adamlarımızdandır.Ya da en azından biz öyle görüp,öyle gözlemliyoruz.

Sonrasında Mustafa Münir hocam biz kalkalım seyince,Mehmet Erdal otur bakalım dedi.Eee kulüp başkanı var teknik adam var,bana müsaade deyip ayrıldık

Sadık Pembe caddesinde,tam Menderes Bulvarına girişte Ahmet Demiralp.Merhaba hocam nasılsın dedik de,abi seni çıkarken görmüştüm,bekledim,yürürken laflarız diye dedi.Bu aralar pek sesi soluğu çıkmayıp futboldan uzak gibi görünse de,amatör futbolumuzun değerli teknik adamlarındandır Ahmet Demiralp.Tavşanlı Linyitsporda,10 yıldan fazla futbol oynamış 5 yıldan fazla özellikle alt yapıda teknik adamlık yapmıştır.

Aynı mahallede oturuyoruz beraber yürüdük.Hem Türk futbolunu hem Tavşanlı amatör futbolunu konuştuk.Futbol adamları ile futbol konuşmak bize her zaman neşe veriyor.Demiralp hoca yabancı futbolcu konusunda çok radikal.Kesinlikle yabancı transferini yasaklayacaksın,eğer futbolumuzun gelişmesini istiyorsan diyor.Aslında katılıyoruz Demiralp’e kısmen tabi.Cüzi sayıda yabancı transferine izin verilmeli.Ama bakıyorsun özellikle büyük takımlara,ilk on bir yabancı.Bunun ülke futboluna bir katkısı olmuyor tabi.Sadece gelen yabancılar,çuvalla parayı alıp gidiyorlar.

Ahmet Demiralp TFF nin son günlerdeki kararsızlığını da doğru bulmuyor.Zaten bizde aynı şeyi söylüyoruz,maalesef TFF 2. ve 3.ve Bal kararlarında çuvalladı tam anlamı ile.Ligleri tescil ettiler ama 3 temmuz itibarı ile hala detayları düzenleyemediler.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.