Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERCAN KURU LİDERİN TEKNİK SORUMLUSU

Ercan hocam Derbentspor maçı kağıt üzerinde zor gibi görünüyordu bence rahat kazandınız.Ne düşünüyorsunuz maç için? Ve ligin dokuz haftası bitti,kalan maçlarınızdan birisi Başköysporla üç puan garanti yani.Bence tek zorlu maçınız Güzelyurtsporla kaldı gibi görünüyor.Tamam biştti bu iş,önümüzdeki sezon 1. amatör ligdeyiz diyebilirmisiniz. Ve teşekkürler hocam başarılar sonrası için.

ERCAN KURU:Ali Abi öncelikle ülkemizin ve tüm dünyanın başına musallat olan Corona virüsünden Cenab ı Allah bizi kurtarsın inşallah.

Sezona Şampiyonluk parolasıyla başladık ona göre transferler yaptık ve ona göre de hazırlanıp bu haftaya kadar geldik.Şu an ligin namağlup lideriyiz.Derbent Spor kaliteli futbolculardan kurulu bir takım onlara saygı duymamak için bir neden yok.Ama Göbel Gençlik Spor da çok kaliteli bir takım.Her geçen hafta futbolcularım üzerine koyarak takım ruhunu ve kalitelerini sahaya yansıtıyorlar.

Bu hafta da onlardan beklediğimizi yaptılar,maça iyi başladılar ve iyi bitirdiler.Takım her geçen hafta oturuyor.Oyuna giren çıkan futbolcularım birbirini aratmıyor.Derbent Spora bundan sonraki maçların da başarılar dilerim.

Güzelyurt iyi bir çıkış yakaladı.Onlar da iyi gidiyorlar.Şu an 3 puan avantajımız var.

Onlarla maçımız var.O maç belirleyici olacak.5 hafta ve alınacak 15 puan var Matematiksel olarak Hiç bir takıma. Şu an için şampiyon luğu garantiledik diyemeyiz.Bütün takımlara başarılar dilerim.Hak eden şampiyon olsun.

Tavşanlı futbolu gelişsin Kütahya futbolu gelişsin.Ülkemiz futbolu gelişsin bizler amatör olarak bunun için uğraşıyoruz.Tavşanlı ve Kütahya amatör spor camiasına saygılar sevgiler ve selamlar.

Amatör futbola verdiğiniz değer ve katkıdan dolayı teşekkür ederiz..

.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.