Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERCAN KURU GÖBEL GENÇLİKSPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:Ercan hocam önce son maçı konuşalım.İlk yarının son maçı.Erken kırmızı kartla on kişi kaldınız.Zor da olsa kazandınız.Nasıldı maç sizce?

ERCAN KURU:Evet Ali Abi kalecimiz Emirhan kırmızı kart gördü ve maçın başında on kişi kaldık.Maçın genelinde eksik olmamıza rağmen baskılı oynadık bir çok gol pozisyonuna girdik ama atamadık.Futbolcularımı oynadıkları oyun dan dolayı kutluyorum.Çünkü on kişi oynamanıza rağmen hiç zorlanmadık.Dereboyu Yağmurlu Spor a da bundan sonraki maçların da başarılar diliyorum.

ALİ MERMER:ilk yarı bitti puan cetvelinde ilk sıradasınız.Ama takipçileriniz Derbentspor ve Güzelyurtsporun sadece bir puan önündesiniz.Geriye dönüp bakarsak ilk yarıyı nasıl değerlendirirsiniz?

ERCAN KURU: İlk yarı kırmızı kartlar la sorun yaşadık Derbent maçın da 4 kırmızı kart Yaylacık maçın da maçın başın da 1 kırmızı kart ve son maçta maçın başların da yine kırmızı kart dediğim gibi ilk yarı kırmızı kartlar bizim için kabus oldu.

İlk yarıyı namağlup lider bitirdik.Derbent ve Güzelyurt Spor takımları da iyi hava yakaladılar.İstenmeyen puan kayıpları olsada ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitirdik.

ALİ MERMER:Şu maçı kazanmalıydık dediğiniz maç var mı ilk yarı için.Tabi berabere bitirdiğiniz iki maçı kast ediyorum.

ERCAN KURU: İlk yarı özellikle Yaylacık maçı nı kazanmalıydık.O maçta zor anlar yaşadık 10 kişi ve 4:0 geriye düştük.ikinci yarı futbolcularım kazanmak için en iyi performanslarını sahaya yansıttı sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık.Güzelyurt maçı 1:0 geriye düştük sonra 2:1 öne geçtik ama maalesef bu maçta 2:2 sonuçlandı.

ALİ MERMER:Ercan hocam bu tip soruyu sormam pek de bu defalık olsun.Takımınıza en çok katkı sağlayan oyuncu ya da oyuncular kimlerdi?Ve şu futbolcumuzdan beklediğimiz performansı alamadık dediğiniz oyuncu var mı?

ERCAN KURU: Futbolcularımın hepsi birbirinden kaliteli oynasın yada oynamasın onların arasından asla birini ön plana çıkarmam çünkü biz bir takımız.Takım oyunu oynuyoruz.

ALİ MERMER:Görünen o ki iki takımın 1. amatör lige çıkacağı grupta üç takım yarışı kıyasıya sürdürecek.İkinci yarı için beklentileriniz nelerdir?

ERCAN KURU:İkinci yarı da kolay olmayacak.Bütün takımlar için zor geçecek.Hiç bir takı mı küçümsemiyoruz ve büyütmüyoruz.Sadece onlara saygı duyuyoruz.Onlardan da bize saygı duymalarını bekliyoruz.ilk yarı bütün maçlarımız rakiplerimizle olaysız geçti bu bizi sevindirdi.Bütün takımlar futbol oynamak için sahaya çıktılar hepsini tebrik ediyorum.İkinci yarı ligi 1. Sıra da bitirip Şampiyon olmak istiyoruz.Bu güce sahibiz ve sonuna kadar Şampiyonluğu kovalıyacağız.Futbolcularım teknik heyet bizler Yöneticilerimiz ve Camiamız bu hedefe kilitlendi.Allah bizi bu yol da utandırmasın inşallah.

ALİ MERMER:Sayın hocam teşekkür ederim benden bu kadar eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim tabi.

ERCAN KURU: Ali abi 2. Yarı da bütün takımlara başarılar dilerim. fair play içerisin de geçer.Bir üst lige hak eden iki takım çıkacak .Amatör Futbola verdiğin hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürler.Saygılar sevgiler..Ve Suriye İblid’de şehit düşen bütün vatan evlatlarına Allah’tan rahmet diliyorum.Gazi olanlarımızın bir an önce eski sağlıklarına kavuşmasını da diliyorum.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.