Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ENGİN GÜLLE TAVŞANLI LİNYİTSPOR

ALİ MERMER:Engin merhaba kısada olsa sohbet edelim.Önce kendini senden dinlesek.Futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın?
ENGİN GÜLLE:Adım Engin gülle 29 yaşındayım Erzurum doğumluyum futbola 8 yaşında istanbul Gençlerbirliğinde başladım 17 yaşında kasımpaşa alt yapısına transfer oldum burada 1 sezon süper genç 2 sezon A2 takımında oynadım ardından 3.lig kulüplerinden Silivrispor’a transfer oldum 2 sezon burada 2 sezonda Gaziosmanpaşasporda oynayıp amatöre 2016 yılında dönüş yaptım sırasıyla yeni Amasyaspor Sandıklıspor Maltepespor Kdz Ereğli Belediyespor Sultangazispor Edirnespor formaları giydim.

ALİ MERMER:Peki kaç tane teknik adamla çalıştın bu güne kadar?Futboluna katkısı olanlar kimlerdi?
ENGİN GÜLLE:10 12 Hocayla çalıştım bana katkı sağlayan Hocam kasımpaşada oynarken önder Karaveli hocamdır Diğer çalıştığım hocalarda elbet katkı sağladılar ama önder hocamın emeği yeri futboluma dokunuşu ayrıdır.
ALİ MERMER:)BAL bu sezon pandeminin gölgesinde kaldı.Bu gün gene Ankara’da spor bakanlığında bir kaç kulüp başkanının toplantısı vardı.Sonraki açıklamada bana pek inandırıcı gelmedi.Sen başlangıçtan bu güne süreç hakkında ne düşünürsün?
ENGİN GÜLLE:Pandemi nedeniyle bu süreç çok uzadı. Buda futbolcuları ve kulüpleri yıprattı federasyonun bizleri daha çok mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.

ALİ MERMER;Engin Antalya kampı nasıl geçti?Tunçbilek’deki 3.periyot nasıl gidiyor?
ENGİN GÜLLE:.Antalya kampına değinirsek takımın isteği hırsı arsuzu üst düzey seviyedeydi kısa sürede arkadaşlık takımdaşlık duygusunu pekiştirdik en önemlisi buydu bizim için.Tunçbilekteki çalışmalarımız güzel geçiyor bütün takım arkadaşlarım işini en üst seviyede yapıyor Çalışkan disiplinli oyuncu grubuna sahibiz.
ALİ MERMER:Birde artık biz taraftarlar BAL da oynamaktan sıkıldık.Hedefe ulaşacak mıyız?
Engin teşekkürler sohbet için ilave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
ENGİN GÜLLE:Gönül isterdiki maçlarımızı taraftarımızın tribündeki desteğiyle oynayalım ama malum süreçteyiz bize inansınlar güvensinler teknik ekip ve futbolcular olarak TKİ Tavşanlı Linyitsporu hak ettiği yere çıkaracağız…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.