Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ENGİN AKDAĞ YAYLACIKSPORDA BİR DENEYİMLİ İSİM

ALİ MERMER:Kaptan merhaba,hoş son maça kaptan çıkmadın ama olsun.Nasıl geçti son maç senin gözünden?

ENGİN AKDAĞ:Ara sıra böyle kaptanlığı arkadaşlara veriyorum sorumluluk alsınlar diye.Çünkü bizde bir gün futbolu elbet bırakacağız.Bu kulüp arkadan gelen genç arkadaşlara kalacak.

Maça gelince iyi başlıyoruz ilk golü ve golleri biz atıyoruz.Ama sonunu getiremiyoruz.Biraz kondisyonla alakalı sonlara doğru yorgunluk oluyor.

ALİ MERMER:Peki Engin şimdiye kadar 9 maç oynadınız,önce sen nasıldın sonra takım olarak nasıldınız?

ENGİN AKDAĞ:Arkadaşların  hepsi bir yerlerde çalışıyor.Onun için idmana fırsat bulamıyoruz.Hepsi fedakarlık yapıp geliyor maça idmana da zorlayamıyoruz gelmeleri için.Maçlarda bu sene hedefimiz gençleri yetiştirmek.

ALİ MERMER:Aslında çok gol atan bir takım görüntüsü veriyorsunuz ama golde yiyorsunuz sen neler söylersin?

ENGİN AKDAĞ:Skora dair değilde centilmenlik onlara Bir şeyler öğretmek Olsun istedik.Bu sene Yaylacıksporun üzerindeki kötü intibayı kaldırmak için oynuyoruz.Ama ara sıra hakemlerde işi çığırından çıkarıyorlar.

Çok gol atıyoruz,çok da gol yiyoruz.Rakiplerimiz bizden çekiniyor ama,bizim bazı genç arkadaşların kendine güveni yok.Yinede güzel bi sezon geçiyor temiz geçiyor maçlar.

ALİ MERMER:Peki futbola daha ne kadar devam edeceksin diye sorsam ayıp etmem değil mi?

ENGİN AKDAĞ:Ben  futbol oynamayı seviyorum.Gençlere örnek olmak için sağlığım el verdiği sürece futbol oynamayı düşünüyorum.

Hedefim oğlum Emre ile Karakovada aynı takımda oynayıp bırakmak.

ALİ MERMER:Engin kaptan benden bu kadar eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi ve teşekkürler ve başarılar sonrası için sana ve takımına.

ENGİN AKDAĞ:Her şey için teşekkürler abi.Sana da saygı duyuyorum.Bizlere ve futbola gösterdiğin ilgi içinde ayrıca teşekkür ederim.Sizin gibi abilerimiz olduğu için şanslıyız sorun ve isteklerimizi dile getirebiliyoruz.Seni her zaman takip ediyorum.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.