Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

EMRE MAVİ ANILAR BEĞENDİKLERİ

ALİ MERMER:Emre futboldaki belki de en zor mevkidesin.Unutamadığın iki maç vardır mutlaka.Anlatabilir misin?

EMRE MAVİ:Unutamadığım maç tabi ki var. Biliyorsunuz ki bu sezon ilk devre DPÜ de forma giyiyordum. Devre arası Tavşanlı Moymul spor kulübü ile anlaştım. Bu anlamda eski takımım DPÜ spora karşı çıktığım maçı unutamıyorum. İlk defa eski takımıma karşı forma hd film izle
giydim ve heyecanlıydı benim için tabi ki maçı da 2-1 kazanmamız ayrı bir mutluluğa sebep oldu.

ALİ MERMER:Peki Kütahya amatör liglerinde en beğendiğin kaleci kim?

EMRE MAVİ:Kütahyasporun kalecisi Mehmet Akif Önal’ı başarılı buluyorum.

ALİ MERMER:Peki gene Kütahya amatör liglerinde en beğendiğin teknik adam kim ya da kimler?
film izle
EMRE MAVİ:Devre arası Tavşanlı Moymul spor kulübü ile anlaştığımdan bu yana, bu forma altında mağlubiyet görmedim. Teknik direktörümüz Ahmet Çelik’i başarılı buluyorum.Ve bana güvenip forma şansı verdikleri için teşekkür ediyorum.

ALİ MERMER:Penaltıyı kaleci mi kurtarır atan futbolcu mu kaçırır?

EMRE MAVİ:Kaleci olarak penaltıda hisler daha ön planda. Bende hislerimin çok kuvvetli olduğuna inanıyorum ve bunun karşılığı olarak bir çok penaltıdan başarıyla ayrıldım.

ALİ MERMER:Kaleci dedik de genelleyelim bir de en çok beğendiğin futbolcular peki?

EMRE MAVİ:En çok beğendiğim futbolculara Sami Serdar Yılmaz, Soner Yıldırım, Hamza Akpınar,Soykan Gezmez diyebilirim. Ayrıca kaptanımız Sami Serdar abiye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kendisi çok tecrübeli bir futbolcu, kaptan ve aynı zamanda takımda hd film
güzel bir abi kardeşlik ilişkisi sağlıyor.

ALİ MERMER:Hakemlerle aran nasıldır,en beğendiğin benim maçları hep bu yönetsin dediğin isim var mı?

EMRE MAVİ: hakemlerle aram genel anlamda iyidir. tabi ki maçtaki kararları bazen eleştirebiliyoruz ama hepsinin niyeti iyi. Kütahya bölgesinde beğendiğim hakem olarak Ahmet İlhan aydın diyebilirim.

ALİ MERMER:Sinema sever misin unutamadığın film var mı?

EMRE MAVİ:Sinema izlemeyi aslında çok sevdiğim söylenemez fakat 7.koğuştaki mucize filmini defalarca sıkılmadan izleyebilirim.

ALİ MERMER:Emre teşekkürler ve son olarak şu yurdumuzu ve dünyayı sarsan corana konusu hakkında ne düşünürsün diyeyim.Ve mesela bireysel çalışmalar yapıyor musun?

EMRE MAVİ:Ali amca dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu virüsten dolayı sevdamızdan uzak kalıyoruz maalesef. Ama elimden geldiğince evde bireysel olarak çalışmalara devam ediyorum. Umarım en kısa zamanda bu salgından kurtulur normal hayata döner ve yeşil sahalara ayak basarız.Bende teşekkür ediyorum.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.