Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

EMRAH DAĞ HAYATININ İMZASINI ATTI

Tavşanlı Linyitsporda yıllarca başarılı bir şekilde forma giyen,Emrah Dağ,Samime Demir ile evlendi.

Dağ’ın düğünü Kütahya Göksu düğün salonunda kalabalık bir davetli kitlesini ağırladı.

 

12 temmuz emrah dağ12 temmuz emrah dağ genel kaptan

Tavşanlı Linyitsporu temsilen,genel kaptan Ali Ataş,Hakan Aygören ve Aziz Duyum davete katılanlar arasındaydı.

Emrah Dağ yeşil sahaların centilmen futbolcularından demek de yanlış olmaz.Futbolculuk kariyerinde bu güne kadar 315 resmi maçta görev almış.75 sarı ve 5 kırmızı kart gören Dağ, 21 gol atmayı başarmış,orta saha oyuncusu olarak.

 

12 temmuz emrah dağ kaptan12 temmuz emrah besler

Tavşanlı Linyitspora,27.08.2008 tarihinde gelen Emrah Dağ,31.05.2014 tarihine kadar,çok başarılı bir şekilde Tavşanlı Linyitspor formasını taşıdı.

Tavşanlı Linyitspordan ayrıldıktan sonra,İnegölsporda futbol yaşamını sürdüren Emrah Dağ 3 yıldan beri İnegölsporda,futbol yaşamını devam ettiriyor.

Emrah Dağ’ın düğününe katılan oğullarımız Nihat ve Mustafa Mermer ve eşimizinde,Dağ’ın mutlu gününe katılması bizim için sevindiriciydi.

 

12 temmuz bizimkiler düğünde12 temmuz emrah dağ mustafa

Emrah Dağ’a şahsımız ve gazetemiz adına ömür boyu mutluluıklar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.