Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

EMET KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANINDAN GÜLTEN DAYIOĞLU’NA ZİYARET

Kısa bir süre önce eşi hemşehrimiz Avukat Cevdet DAYIOĞLU’nu kaybeden yazarımız Gülten Dayıoğlu’na Emet Kaymakamı Hasan Çiçek,Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan, Emet Ak parti İlçe başkanı Süleyman Ciner taziye ziyaretinde bulundular.
19 Ağustos 2021 de yapılan cenaze merasimine İhale nedeniyle katılamadıklarını belirten Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan;” Hemşehrimiz, Gülten ve Cevdet Dayıoğlu çiftimizin Gazi Emet’imiz için anlam ve değerleri çok büyüktür. İlçemizde gerek kütüphane kurulması gerekse Öğretmenevi yapımında maddi manevi bir çok emekleri olan çiftimizden, değerli abimiz Avukat Cevdet Davutoğlu’nun vefatı bizleride derinden üzmüştür. İlçe Kaymakamımız sayın Hasan Çiçek ve Ak parti İlçe başkanımız sayın Süleyman Ciner ile birlikte dünyaca ünlü yazarımız Gülten Dayıoğlu’nu İstanbul’da ziyaret ederek taziyelerimizi sunduk. ilçe halklarımızın taziye ve selamlarını ilettik. Tekrar merhum Avukat Cevdet Dayıoğlu’na yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz “dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.