Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci
????????????????????????????????????

Tavşanlı Haberleri

Emet Kavşağı Trafiğe Kapatıldı

Emet Kavşağında Yeni Yol Yapım Çalışmaları Başladı.

BAŞKAN MUSTAFA GÜLER TCDD YETKİLİLERİYLE BERABER EMET VE KURUÇAY KAVŞAKLARINDA BAŞLATILAN PROJE KAPSAMINDA HİZMETE ALINAN ALTERNATİF YOLLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU. TEPECİK VE KURUÇAY İSTİKAMETİ İÇİN İKİ YOLUN DAHA AKTİF HALE GETİRİLMESİ KARARLAŞTIRILDI.

Tavşanlı trafiğini rahatlatacak olan Kavşaklar Bölgesi Araç Üst ve Yaya Alt Geçit Projesi’ne start verildi. Devlet Demiryolları’nın ihalesini yaptığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa sürdürülen çalışmalar kapsamında Emet Kavşağı hafta başından itibaren trafiğe kapatıldı.

Untitled-1 (1)

Tavşanlı Belediyesi’nin tüm birimleriyle destek verdiği proje kapsamında oluşturulan alternatif yolların son durumu da masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, TCDD Bakım Müdürü Ersin Akbulut, Bakım Şefi Mehmet Keskin, Belediye Zabıta Trafik Şefi Kenen Karakaya ile beraberindeki heyet Adliye Kavşağına varmadan Acar Kurtarıcı’nın olduğu bölüm ile Emniyet önünden Tepecik istikametine giden ara yolda incelemelerde bulundu.

24174547_1710353709015775_3982505643351056832_n

Başkan Mustafa Güler bu iki bölgede çalışma başlatılmasının talimatını vererek sürücülerin bu yollara yönlendirilmesini istedi. Arazide yapılan değerlendirmelerin ardından Başkan Güler şu ifadeleri kullandı; “İlçemiz için önemli olan kavşaklar bölgesindeki çalışmada deplase işlerinin bitirilmesiyle birlikte inşaat sürecine geçildi. Firma beton direklerin üretimine başlamıştı. İş makinelerini Ada Stadı önündeki şantiyesine getirerek üst geçidin ayaklarını çakmaya başladı. Bizde Tavşanlı Belediyesi olarak yol güvenliğini alıp Emet kavşağını trafiğe kapattık. Bu arada Ada mahallesi Sarıcasu istikametinden açılan alternatif yol kullanılmaya başlandı. Şimdi Emniyet Müdürlüğü tarafından Balıkesir – Tunçbilek – Emet bağlantısı yaparak Tepecik üzerinden özellikle ağır yük kamyonlarını bu tarafa yönlendireceğiz. Burada Karayollarımızın Balıkesir kavşağından başlatılan çevre yolu işi de devam ediyor. Bir başka alternatif yolu da Kuruçay istikametine düşünüyoruz. Adliye’ye varmadan Acar kurtarıcının oradan Karakova mahallemizi geçerek Kuruçay yoluna bağlantı yapacağız. Bir iki ay sonra Kuruçay hemzemin geçidinin olduğu alanda da üst geçit çalışmalarına start verilecek. Biz şimdiden önlem alarak halkımızın sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Bir birine bağlı her iki projede 2018’in yaz aylarında tamamlanacak. İşte o zaman Tavşanlı trafiği çok iyi bir noktaya ulaşacak. Bu süreçte çevre yolunu kullanan vatandaşlarımızın azami ölçüde dikkatli olmasını istiyoruz”

Yeni Yapılacak Yol Projesi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.