Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

EMET İLÇEMİZDE ASİT TANKI PATLAMASI

Emet ilçemizde asit tankı patlaması.Gazi Emet Gazetesi sosyal medya hesabında,sayın Ercan Kolku’nun açıklamasını okurlarımızın bilgisine sunuyoruz.

KAMUOYU BİLGİLENDİRME…
Emetbor işletmemizde 1500 tonluk asit tankının patlaması sonucu asit sızıntısı olayı yaşandı. Fabrikamız alarma geçti. Tankın tamamı dolu değilsede, sızıntı devam ederken, diğer tanklara aktarım ve akan asiti kontrol altına alma çalışmaları yapıldı.Emet içerisinde her mahallede yoğun asit kokusu hissedildi. Vatandaşlarımız panik yaşadılar.
İşletme müdürlüğümüz, kaymakamlık,emniyet,jandarmamız alarma geçti. Kriz masası kuruldu.Yetkililer olay yerinde incelemeler yaptılar. Şuan için olağanüstü bir durum ve afad bildirimine gerek olmadığı ifade edildi. Her şeyin kontrol altında olduğu bildiridl.Halende Emetbor işletmemizde tüm yetkililer ve asayiş birimlerimiz görevdeler.Hastanemize astım rahatsızlığı olduğu için kokudan etkilendiği belirtilen 2 kişi başvurdu.
Merkezde koku yoğunluğu azalmaya başladı.Olayla ilgili tüm ayrıntılı haber ve yetkililerin açıklamarını bizlere aktarıldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.