Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Emeklilikte Yaşa Takılanlar,yurdumuzun en önemli sorunlarındandır.EYT SYD DERNEĞİ yönetim kurulu kamuoyuna bir bildiri yayınlamış:

Uzun zamandan beridirgerek yaptığımız toplantılarımızla,gerek sosyal medya üzerinden gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisindeki görüşmelerimiz ile verdiğimiz mücadelelerin akabinde,ülkemizde bir kez daha yerel seçim gerçekleşecek.

Bizler her seçim döneminde,tüm siyasi partilerin gündeminde olmuşvaad olarak beyannamelerinde yer almış,mağduriyeti açık bir şekilde dile getirilmişfakat bir türlü çözüme kavuşturulamamış,sorunlarıyla,baş başa bırakılmışTürkiye Cumhuriyeti’nin öz evlatlarıyız.

Geçmiş yıllarda,grup ve platform olarak sürdürdüğümüzmücadelemizin amacı,08.09.199 yılı 4447 sayılı yasanın iptali ve ABO oranlarınıneski seviyelere getirilmesidir.2015 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalarıçerçevesinde kurulan,EYT SYD Derneği,haklı davamızın mücadelesini sürdüren,legal bir Sivil Toplum kuruluşudur.Bizler yaptığımız bütün toplantılarıyasalara uygun olarak gerçekleştirirken,her söylemimizde hiç bir siyasi ideoloji ve yahut partiyle alakamızın olmadığımızı,olamayacağını,ideolojik hesaplaşmaların içerisinde asla bulunmayacağımızıeylem ya da protesto yapmayacağımızı ve  içimizdeki mağdurların,tüm siyasi  partilerin potansiyel seçmeni olduğunu açıkca ifade ettik.

4 ocak eyt 13

Aramızdaki mesafeleri kısaltmak isteyenlere,bizim kollarımızın her daim açık olduğunun da altını çizdik.Kapılarımızın aralık olduğunu ve o kapının aralığından gün ışığı gibi süzülecek bir müjdenin gelmesini beklediğimizi söyledik.Umudumuzu ve mücadelemizi sonuna kadar sürdürmekte kararlı olduğumuzu beyan ettik ve hala da milyonlarca kişinin beklentisine sessiz kalınamayacağı düşüncemizde ısrarcıyız.

Bizler sadece hak edilmişin peşindeyiz ve emeğimizin,alın terimizin davasını savunmak boynumuzun borcudur.Bununla birlikte yaklaşan seçimsürecinde,Türk Milleti olarak yerel yönetimler için oy kullanacağız ve ikaz ve tepkimizi sadece bu yolla dile getirebilme şansına da sahip olacağız.

Açıkca ifade ediyoruz ki,bize yakışan en güzel tepki,demokratik hakkımızı kullanırken;sandıkta tercihimizi,bizi dinleyen,anlayan ve yanımızda duranlardan yana kullanmamız olacaktır.

Söz hakkımızı elde etmemiz için seçime mutlaka katılım sağlamamız ve oylarımızı geçerli şekilde kullanmamız gerekmektedir ve bu hususta aşırı ihtimam gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyoruz.

Tarimizin en kapsamlı ve demokratik hak arayışındabirlik ve beraberlik içinde,gerek sosyal medyada,gerekse sahada bizimle beraber emek harcayan, varlıklarıyla buradayız diye haykıran,el ele,yan yana,gönül gönüle adeta yumak olan tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz ve her birine sonsuz minnettarız.

Çünkü:

Bu,tarihe not düşülecek ve demokrasiyeörnek teşkil edecek bir davranıştır.Ayrıca Mecliste haklı davamızın dile getiren vekillerimize bize desteğini esirgemeyen basına,yazar ve gazetecilerimize,sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sonuç ne olursa olsun mağlup sayılamayacağımızı cümle alem bilmelidir.Bizler ümidimizi asla kaybetmeyeceğiz,başımızı her daim dik tutarak mücadelemizi sürdürürkenyılmayacağız,yorulmayacağız ve bıkmayacağız ve tek yürek halinde sonuç alana kadar bir arada olacağız.27.03.2019

KAMU OYUNA BİLDİRİRİZ

EYT SYD DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.