Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

EGENİN MİLANINDA BİR USTA AYAK KEMAL AKBABA

Tavşanlı Linyitspor bu sezon başarıya ulaşabilecek kadroyu oluşturabilmiş gibi görünmekte.Biz futbolcularımızı tanıtabilmek hep birlikte fikir oluşturmak derdindeyiz.Lig başlayana kadar bu sezon gelen futbolcularımız hakkında bilgiler derlemeye çalışıp değerli takipçilerimize ulaştırma çabası içerisindeyiz.Çok uzun olmaması adına özellikle 2018-2019 sezonundaki performanslarını incelemeye çalışacağız.

KEMAL AKBABA

Futbola filiz lisansla Gençlerbirliğinde 2000 yılında başlamış 1988 doğumlu.Kemal Akbaba Türk futbolunun deneyimli isimlerinden.Beşiktaş da dahil olmak üzere çeşitli profesyonel takımlarda futbol oynamış.

Kemal Akbaba 2018-2019 sezonunun ilk yarısını Vefasporda geçirmiş.Aynı sezonun ikinci yarısında Zafersporsporda forma giyerek sezonu tamamlamış.

Takımımız Tavşanlı Linyitspora santrofor olarak transfer edilen Akbaba,geçtiğimiz sezon Vefasporda 6 Zafersporda 9 gol atmış.Sezonu Zafersporda gördüğü bir sarı kartla tamamlayan Kemal Akbaba futbol yaşamında toplamda 97 gol kaydetmiş.

Denyimli oyuncu Kemal Akbaba bu sezon takım kaptanlığımızı da yapacak.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.