Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

EGENİN MİLANI 9.GRUPTA

Dağlarda tek
tek
ateşler yanıyordu
Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki
şayak kalpaklı adam
nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden
güzel, rahat günlere inanıyordu
ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında
birdenbire beş adım sağında onu gördü.
Paşalar onun arkasındaydılar.
O, saati sordu.
Paşalar: “Uc” dediler,
Sarisin bir kurda benziyordu.
Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
Yürüdü uçurumun basına kadar,
eğildi, durdu.
Bıraksalar
İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe’den Afyon ovasına atlayacaktı…  NAZIM HİKMET

26 AĞUSTOS 1922 tarihinde GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK AFYON KOCATEPEDEN haykırdı.ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR İLERİ.Bu emir 30 Ağustos 1922 Çarşamba günü büyük taarruzla taçlandırıldı ve 1 Eylül 1922 de İzmire girildi.Türkiye Cumhuriyetinin ve TÜRK halkının onurunu kurtaran GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ve bütün silah ve mücadele arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.

Egenin Milanı TAVŞANLI Linyitspor bu sezonda 9. grupta mücadele edecek.BAL da amatör futbol takımlarımız 11 ayrı grupta mücadelesini sürdürecek.

T.Linyitsporun oynayacağı 9.grupta yer alacak dört İstanbul takımı önümüzdeki Cuma günü kesinlik kazanacak.Grupta yer alan diğer takımlar şöyle:Kütahyaspor-Bozuyük Vitraspor-Yıldırım Belediyespor(Bursa)-Zaferspor(Bursa)-Gülbahçespor(Bursa)Yenişehir Belediyespor(Bursa)Hendekspor(Sakarya)Arifiye Kalaycıspor(Sakarya)Pamukova1968spor(Sakarya)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.